HerNews.gr
Social News

Maestro: Backstage βίντεο από την ερωτική σκηνή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη & της Κλέλιας στην παραλία

Λίγο πριν “χτυπήσει η κλακέτα” για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του «Maestro» που οι θεατές περιμένουν με αγωνία, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επεφύλαξε μια έκπληξη στους θαυμαστές της σειράς.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνηθίζει να αναρτά στο Instagram backstage υλικό από τα γυρίσματα του «Maestro» έτσι και έκανε πάλι.

Αυτή τη φορά το βίντεο που ανέβασε το βράδυ της Τρίτης 28 Μαρτίου, είναι ένα backstage υλικό από τη στιγμή, λίγο πριν γυρίσουν τη ρομαντική σκηνή του με την Κλέλια Ανδριολάτου στην παραλία, ως «Ορέστης» και «Κλέλια».

Οι δύο πρωταγωνιστές έπρεπε να μπουν στα παγωμένα νερά των Παξών, για τις ανάγκες μίας σκηνής. Μπορεί η «Κλέλια» και ο «Ορέστης» να είχαν μία ξεχωριστή στιγμή στη σειρά, αλλά οι δύο ηθοποιοί, αν και κρύωναν πολύ, «έπρεπε να κάνουν ότι είναι πολύ άνετοι», όπως λέει ο σκηνοθέτης στο βίντεο.

Στο κλιπ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τραβά με την κάμερα του το σκηνικό που επικρατεί, λίγο πριν γυρίσουν τη σκηνή και μπαίνει πρώτος στη θάλασσα λέγοντας στη Κλέλια να μπει και εκείνη. Στη συνέχεια, ανάρτησε τη σκηνή, όπως προβλήθηκε στην τηλεόραση.

Στη λεζάντα της ανάρτησης γράφει: “Reality VS Romantic Scene!!!
Έκανε τόσο κρύο εκείνη την μέρα, αλλά το σώσαμε!!!.. Σύντομα πάλι στο νησάκι μας για τον δεύτερο κύκλο”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εριέττα Κούρκουλου: Για ποιον λόγο επέλεξε να κάνει αποχή από τα social media – «Είναι από τις λίγες φορές που αισθάνομαι ανήμπορη να βοηθήσω»

HerNews ka

Κάτια Ταραμπάνκο: Η απάντησή της σε σχόλιο ακόλουθού της για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Her News b

Γιώργος Θεοφάνους: Απαντά για τους ΟΝΕ – “Είπα ότι δεν το δικαιούνται”

Her News b