HerNews.gr
Διεθνή

Οίκος νυφικών έβαλε αναπηρικό αμαξίδιο στη βιτρίνα και έγινε viral

Η φωτογραφία με το αναπηρικό αμαξίδιο στη βιτρίνα του καταστήματος «The White Collection» στο Πόρτισχεντ έγινε viral μετά το tweet της Μπεθ Γουίλσον.

Η βιτρίνα έκανε εντύπωση στη Μπεθ Γουίλσον, που βρίσκεται κι εκείνη σε αναπηρικό αμαξίδιο τα τελευταία πέντε χρόνια.

«Συχνά οι ανάπηροι άνθρωποι νιώθουμε αόρατοι γιατί δεν βλέπουμε τους εαυτούς μας στα Μέσα… και ειδικά ποτέ στην πασαρέλα φορώντας όμορφα ρούχα» σχολίασε η Μπεθ Γουίλσον. 

Η Λόρα Άλεν μαζί με την αδερφή της, Σάρα, έχουν τον οίκο νυφικών, και έκαναν κάτι που πραγματικά σπανίζει στις βιτρίνες.

Η 36χρονη Λόρα χρησιμοποιεί αμαξίδιο τα τελευταία πέντε χρόνια και όπως είπε, η βιτρίνα την έκανε να αισθανθεί ότι επιτέλους εκπροσωπείται.

Η Η ίδια δήλωσε ότι «δεν το πολυσκέφτηκα» όταν δημιούργησε τη βιτρίνα.

«Είναι πραγματικά όμορφο να έχεις θετική ανταπόκριση αλλά από την άλλη είναι λυπηρό να βλέπεις τόσο σπάνια αναπηρικό αμαξίδιο σε βιτρίνα καταστήματος» συμπλήρωσε.

«Είναι μία βιομηχανία που είναι γνωστή για το ότι δεν στοχεύει σε αποκλειστικό κοινό, αλλά στα περισσότερα καταστήματα νυφικών βλέπεις το γνωστό αδύνατο μανεκέν στη βιτρίνα».

Η 29χρονη σχολίασε ότι δεν το έκανε για να αντιπροσωπεύσει την αναπηρία, αλλά περισσότερο για να γίνει παράδειγμα και στους άλλους καταστηματάρχες ώστε να κάνουν το ίδιο.

«Δεν χρειάζομαι νυφικό αλλά σίγουρα θα ένιωθα πολύ πιο χαρούμενη σε ένα μαγαζί που θα ένιωθα αποδοχή, με το αναπηρικό αμαξίδιο και όλα».

«Άλλα όλοι παντρεύονται και δεν έχει καμία σημασία για το πώς μοιάζεις ή το πώς είσαι. Εκείνη η ημέρα θα είναι πραγματικά ξεχωριστή».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κρις Χέμσγουορθ: Αποκαλύπτει γιατί δεν θέλει η 11χρονη κόρη του να ασχοληθεί με την υποκριτική μετά το κινηματογραφικό της ντεμπούτο

HerNews ka

Η Crystal Henfer δικάζει τον Playboy: «Ήταν κακός στο κρεβάτι»

HerNews ka

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Κάνουν θραύση τα στιγμιότυπα του με μαγιό

HerNews ka