HerNews.gr
Σχέσεις

OnlyPlans:Το πιο τοξικό trend στο dating που θα ευχόμασταν να μην είχαμε συναντήσει ποτέ!

OnlyPlans

Το OnlyPlans είναι ένα ακόμα dating trend που προκαλεί προβληματισμό και ανησυχία σε όσους αναζητούν σοβαρές σχέσεις.

OnlyPlans

Αυτή η πρακτική κοροϊδεύει την έννοια του να βγαίνεις με κάποιον, αφού ο συνομιλητής σου δεν έχει πραγματικά καμία πρόθεση να συναντηθεί μαζί σου. Αντιθέτως, το μόνο που κάνει είναι να κανονίζει fake σχέδια για συναντήσεις, που δεν πρόκειται ποτέ να πραγματοποιηθούν. Αυτό είναι εξαιρετικά επιβλαβές για την ψυχολογία των ανθρώπων που χάνουν τον χρόνο τους χωρίς καμία προοπτική σοβαρής σχέσης.

OnlyPlans

Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί και να αποφεύγουμε αυτούς τους τύπους ανθρώπων, που δεν έχουν σοβαρές προθέσεις και δεν σέβονται τον χρόνο και την ενέργειά μας.

OnlyPlans:Το πιο τοξικό trend στο dating που θα ευχόμασταν να μην είχαμε συναντήσει ποτέ!

Η πρακτική του OnlyPlans μπορεί να φαίνεται ανεξήγητη και ανήθικη, αλλά συχνά έχει να κάνει με συναισθηματικές ανάγκες και ασφάλεια. Οι άνθρωποι που την χρησιμοποιούν μπορεί να βρίσκονται σε διάφορες δύσκολες καταστάσεις που τους εμποδίζουν να συναντηθούν με τον συνομιλητή τους. Αντί να εξαφανιστούν από το πουθενά, προσπαθούν να διατηρήσουν την επαφή με τον συνομιλητή τους μέσω αυτής της πρακτικής.

Επιπλέον, μπορεί να υπάρχουν συναισθηματικοί λόγοι που τους κρατούν από το να συναντηθούν, όπως η ανασφάλεια ή ο φόβος της απόρριψης. Παρόλο που αυτή η πρακτική μπορεί να φαίνεται απογοητευτική, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι κάποιοι άνθρωποι την χρησιμοποιούν για να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες τους και όχι για να προκαλέσουν πόνο ή απογοήτευση σε άλλους.

Imaginationship: Και όμως υπάρχει κάτι χειρότερο από το situationship στο dating!

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πόσο μπορούν να βλάψουν τις προσωπικές σχέσεις τα social media; Ο ψυχολόγος Πάνος Πλουμίδης μας εξηγεί

HerNews ka

Αργεί να απαντήσει στα μηνύματα σου; Σου έχουμε βρει τη λύση!

HerNewskl

Όταν η κολλητή σε έχει παραμελήσει για την σχέση της ..

Her News b