HerNews.gr
Μόδα

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε ένα hero piece σακάκι για την άνοιξη

Αθηνά Οικονομάκου

H Αθηνά Οικονομάκου δεν σταματάει να μας εκπλήσσει, επιλέγοντας αυτήν την φορά ένα hero piece σακάκι εν όψει της ανοιξιάτικης σεζόν.

Ένα σακάκι είναι πράγματι ένα κλασικό κομμάτι που μπορεί να αναδείξει μια εμφάνιση με τον κατάλληλο τρόπο. Αντίθετα, ένα παλτό ή ένα μπουφάν σε στυλ biker προσθέτουν μια πιο ανεπιτήδευτη και rock διάθεση στην εμφάνιση.

Η επιλογή του hero piece της σεζόν εξαρτάται από το στυλ και την προσωπικότητα κάθε ατόμου. Η Αθηνά Οικονομάκου έχει επιλέξει το αγαπημένο της σχέδιο, αναδεικνύοντας έτσι το δικό της στυλ.

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε ένα hero piece σακάκι για την άνοιξη

Η ίδια φαίνεται πως επιλέγει το σακάκι της ως το βασικό της κομμάτι για την άνοιξη του 2023. Αυτό το κομμάτι είναι ανατρεπτικό και ιδιαίτερο, αποπνέοντας κάτι από τα ’80s. Ωστόσο, αυτή η εμφάνιση δεν είναι μόνο για να αναδείξει το σακάκι της, αλλά και για να δείξει την προσωπικότητα της και τον ανατρεπτικό της χαρακτήρα.

Αθηνά Οικονομάκου

Το casual στυλ της με το μαύρο skinny τζιν παντελόνι και το μαύρο πουκάμισο είναι ιδανικό για την πόλη, ενώ οι μαύρες cowboy μπότες με bohemian κρόσσια προσθέτουν μία boho αίσθηση στο outfit και κάνουν την εμφάνιση πιο ενδιαφέρουσα.

Αθηνά Οικονομάκου: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στο χρώμα των μαλλιών της!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Margot Robbie: Δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με τις φανταστικές της εμφανίσεις

HerNews ka

Ζιζέλ: Δημοπρατεί φόρεμα της σε γκαλά για 48.000 δολάρια

HerNews ka

Camila Cabello: Ποιος είναι ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής που επιμελήθηκε την εμφάνιση της στα Grammys 2023;

HerNewskl