HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ατζούν Ιλίτζαλι: Κάλεσε παίκτες στο σπίτι του για να συζητήσουν για τις παραβιάσεις και εκείνοι τον.. έκλεψαν

Αλεπάλληλες είναι οι αποκαλύψεις για τις παραβιάσεις παικτών στο Survivor All Star με τον Γιώργο Λιανό να δίνει τη… χαριστική βολή αποκαλύπτοντας κάτι ακόμη.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “Sfera” και αποκάλυψε πως ο Ατζούν Ιλίτζαλι κάλεσε τους παίκτες του reality στο σπίτι του για να τους μιλήσει και τους ζήτησε να είναι πιο τυπικοί και να μην προσπαθούν συνέχεια να κλέψουν φαγητό.

Αφού λοιπόν όπως είπε ο Γιώργος Λιανός οι παίκτες συμφώνησαν, φεύγοντας πήραν πράγματα από το σπίτι του Ατζούν.

Όλες οι παραβιάσεις που αποκαλύφθηκαν

Τις τελευταίες ημέρες το θέμα που απασχολεί κυρίως εκπομπές και το κοινό είναι η αποβολή του Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη. Η συγκεκριμένη αποβολή έρχεται λίγο μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star, ενώ στο φως της δημοσιότητας, ήρθαν και παραβιάσεις που έγιναν από παίκτες άλλης χρονιάς και αφορούν επίσης βασικούς κανόνες, όπως η αποκάλυψη, ότι ο Σπύρος Μαρτίκας επικοινωνούσε με την οικογένειά του, με μεσάζοντα, άνθρωπο της παραγωγής.

Η παραβίαση του Γιώργου Πιλίδη και Ηλία Γκώτση

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν ξεκινήσουν οι ομάδες να διαγωνίζονται δικαιολόγησε τις απουσίες του Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη, λέγοντας στους υπόλοιπους παίκτες ότι οι δύο τους παραβίασαν κάποιους κανονισμούς του ριάλιτι επιβίωσης, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Θα πρέπει να σας πω κάτι. Όπως βλέπετε, από την παρέα μας αυτή την στιγμή λείπουν δύο παίκτες της Μπλε ομάδας, ο Ηλίας Γκότσης κι ο Γιωρίκας Πιλίδης. Κι οι δύο παίκτες έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση» ανακοίνωσε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Ενώ στη συνέχεια σημείωσε πως η παραγωγή πρέπει να συλλέξει τις πληροφορίες που χρειάζεται, προκειμένου να εξεταστεί πόσο σοβαρές ήταν οι παραβάσεις τους, αλλά και για το μέλλον τους στον Άγιο Δομίνικο. Μέχρι τότε, όπως είπε παραμένουν και οι δύο εκτός αγωνισμάτων.

«Είμαστε υποχρεωμένοι, μέχρι να εξετάσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, να αφήσουμε αυτούς τους παίκτες εκτός παιχνιδιού. Αφού συλλέξουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και δούμε όλες τις λεπτομέρειες, θα σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας για το μέλλον των δύο παικτών», είπε κλείνοντας ο Λιανός.

Στο Συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την οριστική απομάκρυνση των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor All Star. 

«Ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε.

Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Άλλος ένας κι απαραβίαστος κανόνας του παιχνιδιού. Και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις. Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, αφήνοντας τους παίκτες άναυδους.

Η αποβολή Ασημίνας Χατζηανδρέου και Κατερίνας Δαλάκα

Στις αρχές του Φεβρουαρίου, ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε κατά τη διάρκεια ενός συμβουλίου του νησιού, ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα χρησιμοποίησαν κινητό τηλέφωνο, κάτι που επιβεβαίωσε και η παραγωγή.

Οι δύο παίκτριες αποβλήθηκαν από το παιχνίδι για την παραβίαση αυτού του κανόνα. Το πρωί της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου, είχαν προβληθεί στην εκπομπή «Πρωινό μας», πλάνα που επιβεβαιώνουν τα όσα ισχυρίστηκε ο Νίκος Μπάρτζης. Στο βίντεο, φαίνονται οι Χατζηανδρέου και Δαλάκα να απομακρύνονται από την παραλία και ο Νίκος Μπάρτζης να τις ακολουθεί.

Τα «πυρά» του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ρίχνει συνεχώς τα «πυρά» του στην παραγωγή από την ώρα που αποχώρησε από το παιχνίδι, καταγγέλοντας καταστάσεις που δεν επιτρέπονται στους κανονισμούς, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Πριν μερικές ημέρες ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έγραψε στο Twitter: «Κινητά – φαγητά – κολλητοί (στην παραγωγή, παίκτες με παραγωγή) λουκέτα στα σκουπίδια (γελάνε και οι πέτρες) άλλα λέει ο εργοδότης αλλά βάζετε τον παρουσιαστή να πει! Αλλά έτσι πάει όταν ο παραγωγός βάζει λάθος ανθρώπους σε καίριες θέσεις. Καταστρέψατε το καλύτερο σόου μόνοι σας #SurvivorGR».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τι είπε για την κόντρα Λιάγκα – Πετράκου;

Her News b

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Ο χωρισμός με τον Πέτρο Πυλαρινό, το τρίτο πρόσωπο & η on camera αμηχανία

HerNews ka

Σίσσυ Χρηστίδου για Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν ήταν ένα κοινό μυστικό όπως ήταν για άλλες υποθέσεις»

Her News b