HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν θέλω ούτε ερώτηση για την προσωπική μου ζωή»

Στο νέο video clip του Λευτέρη Πανταζή πρωταγωνιστεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία έκανε τις νέες της δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και στη Χριστιάνα Κοχλατζή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Φτάνω σε μία καμπή της καριέρας μου. Αρχίζει να τελειώνει»

«Όταν με πήρε ο Λευτέρης Πανταζής και μου έκανε αυτή την πρόταση μου έκανε εντύπωση γιατί λέω πως εγώ φτάνω σε μία καμπή της καριέρας μου και αρχίζει να τελειώνει. Είμαι 32 χρονών.

Είναι αλλιώς όταν είσαι 20-25 και μιλάμε για το modeling που έχει κάποια ημερομηνία λήξης. Μου έκανε να νιώσω τρομερή αυτοπεποίθηση η πρόταση αυτή», ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Δεν έχει κανείς ιδέα πώς είναι η προσωπική μου ζωή»

Σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή η Δήμητρα Αλεξανδράκη αντέδρασε, αφού πλέον δεν επιθυμεί να μιλά ανοιχτά για όσα συμβαίνουν στη ζωή της.

«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση – ούτε ερώτηση να μου ξαναγίνει για κάτι τέτοιο – λάθος δικό μου. Δεν φταίτε εσείς, δεν φταίει κανείς, φταίω εγώ που πάνω στον ενθουσιασμό μου έκανα κάποια πράγματα. Από εδώ και πέρα τη ζωή μου κανείς δεν την ξέρει και δεν ξέρει καν πώς είναι και δεν θα έχει ποτέ ιδέα κανείς πώς είναι. Τελικά δεν βγαίνει σε καλό…» απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην κάμερα του Alpha.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάσα Μπάστα: “Δεν με ενημέρωσαν ούτε για να πάω στην κηδεία του. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν λεφτά”

HerNewskl

Τριαντάφυλλος για Κωνσταντίνο Βασάλο – Survivor All Star: «Κάτσε με το 17% και το 18%, μην τρελαίνεσαι»

Her News

Κώστας Κοκκινάκης: «Τα έφτιαξα με μια κοπέλα την Παρασκευή και πήγαμε σινεμά με 15 ξαδέρφια και 2 θείες. Δευτέρα την χώρισα»

Her News b