HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης: «Δεν είναι έρωτας του Μπισμπίκη με την Δέσποινα… είναι επίδειξη»

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης μιλώντας στην Άννα Ζηρδέλη αρχικά σχολίασε την ελληνική τηλεόραση.

«H ελληνική τηλεόραση είναι από τις καλύτερες του κόσμου γιατί έχει πολλά πράγματα να δεις. Κάποια ριάλιτι προσπαθούν να ξεχωρίσουν γιατί στη συνέχεια γίνεσαι επαγγελματίας μάγειρας ή μοντέλο. Είναι κακό πρότυπο για μια κοινωνία κάποιοι κάνουν τους μπέμπηδες με αθλοπαιδίες ή κλείνονται σε ένα σπίτι να βρουν άντρα και ξεκατινιάζονται».

«Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν είναι πρότυπο για μια κοινωνία»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην εκπομπή της Ζήνα Κουτσελίνη, την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Μάρκο Σεφερλή:«Δεν υπάρχουν κακά είδη εκπομπών αλλά αποτυχημένα κομμάτια σε κάθε είδος εκπομπής. Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν είναι πρότυπο για μια κοινωνία. Είναι εκπομπές που ”μυρίζουν” αίμα και τρέχουν. Δεν μου λείπει τίποτα τηλεοπτικά… ούτε η Ιωάννα Μαλέσκου. Εφόσον ο Μ. Σεφερλής έχει υπογράψει με τον Σκάϊ καλά κάνει και το ανακοινώνει, του κάνει και διαφήμιση».

Ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Νίκο Μουτσινά και Γιώργο Λιάγκα

«Δεν μπορώ να βλέπω το Νίκο Μουτσινά να κρίνει ανθρώπους… δεν διαθέτει το ειδικό βάρος για να είναι ο κριτής ολόκληρης της κοινωνίας. Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά δεν αποπνέει νέα τηλεόραση, ούτε αυθεντικό χιούμορ αλλά εξυπνακισμό. Οι ”Ράδιο Αρβύλα” μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά δεν γελάω ποτέ με το χιούμορ τους» σχολίασε για τον Νίκο Μουτσινά.

Στην συνέχεια μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα κι είπε: «Ο Γ. Λιάγκας μπορεί να κάνει ενημέρωση και ψυχαγωγία. Έχει επιθετικότητα στην τηλεόραση, στη ζωή του είναι πολύ ευγενικός. Αυτό που βγάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μου αρέσει καθόλου. Ένας άνθρωπος που τον αγαπάνε όλοι, είναι… ύποπτος. Είναι ένα αρνητικό πρότυπο απέναντι σε μια κοινωνία και στη νεότερη γενιά».

«Δεν είναι έρωτας του Μπισμπίκη με την Δέσποινα… είναι επίδειξη»

Κλείνοντας ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης μίλησε για την σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Δεν είναι έρωτας του Μπισμπίκη με την Δέσποινα… είναι επίδειξη. Όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένος δεν το δείχνεις μπροστά στις κάμερες. Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται με την Δέσποινα και τον Μπισμπίκη. Δεν μπορώ να τους κρίνω, αλλά μπορώ να σχολιάσω την 2η ευκαιρία που είπε η Δέσποινα. Η δεύτερη ευκαιρία δείχνει όλο το θέμα πού στηρίζεται και πού οδηγείται. Εκτιμώ πολύ την Δέσποινα Βανδή ως άνθρωπο».

Απάντηση στις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης στην κάμερα του Happy Day και στον δημοσιογράφο Γιώργο Γιαννούλια.

Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης: «Δεν υπάρχουν προηγούμενα, δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά»

Γρηγόρης Αρναούτογλου-hernews

Ο γνωστός κριτικός δήλωσε συγκεκριμένα:

«Με ρώτησαν και τα είπα. Δεν είμαι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων. Τι προηγούμενα να υπάρχουν αφού δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά. Εγώ για τη δουλειά του μίλησα, εκείνος είπε αυτά που είπε, κρίμα κιόλας.

Στενοχωρήθηκα, όχι γι’ αυτά που είπε αλλά γιατί έχει προσπαθήσει τόσα χρόνια για να φαίνεται το καλό παιδί της ελληνικής τηλεόρασης και μόνο με τη φρασεολογία του. Η εικόνα του πήγε περίπατο. Ένα καλό παιδί δεν χρησιμοποιεί τέτοιες λέξεις».

«Μεγαλώνοντας ή γίνεσαι σοφός ή γίνεσαι ανόητος»

Στη συνέχεια ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης: «Όποιος μεγαλώνει, δεν γίνεται γαλαντόμος. Γαλαντόμοι είναι οι νέοι. Μεγαλώνοντας ή γίνεσαι σοφός ή γίνεσαι ανόητος. Προσπαθώ όσο γίνεται να μην γίνω το δεύτερο, το πρώτο είναι πολύ δύσκολο.

Είναι προφανές ότι ο κ. Αρναούτογλου διαθέτει ψυχαναλυτικές και ψυχιατρικές γνώσεις, καθώς και κάποια ιδιαίτερα στοιχεία μέσα του και μπορεί να καταλάβει πώς είναι η ψυχή κάποιου. Δεν ξέρω αν είμαι καλόψυχος ή κακόψυχος. Ρωτήστε τη μητέρα ή τους φίλους μου. Πάντως για τη δουλειά μου δεν μίλησε. Εγώ μίλησα για τη δουλειά του».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Σπίτι με το MEGA»: Υποδέχεται τον Τάκη Σούκα στην πιο αυθεντική λαϊκή βραδιά

Her News

Γιώργος Καράβας: “Μπορεί να είναι και τρία τα νέα μέλη στην κριτική επιτροπή. Ποτέ δεν ξέρεις”

HerNewskl

Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Οπαδός έλεγε ότι θα βιάσει τα παιδιά μου. Δυστυχώς o ρατσισμός είναι μέσα στη ζωή»

Her News