HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Aniston: Απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η σειρά “Friends”

Η Jennifer Aniston εξέφρασε την άποψή της ότι η κωμωδία έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια και ότι αν η σειρά “Friends” παίζονταν σήμερα, μπορεί να μην θα προβαλλόταν με την ίδια ευκολία στην τηλεόραση.

Jennifer Aniston 

Αυτό πιθανώς να οφείλεται στις αλλαγές στις κοινωνικές αντιλήψεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κοινωνία σήμερα. Ωστόσο, η σειρά “Friends” παραμένει ένα κλασικό έργο και απολαμβάνεται από πολλούς θεατές παγκοσμίως.

Η Jennifer Aniston έχει δίκιο στη δήλωσή της ότι η κωμωδία έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια και η ευαισθησία του κοινού έχει αυξηθεί σε θέματα πολυπολιτισμικότητας και πολυπολιτισμικής αντιπροσώπευσης στα μέσα ενημέρωσης και τηλεόραση.

Κάποιοι υποστήριζαν πως στη σειρά ‘Friends’ υπάρχουν αρκετές σκηνές και διαλόγοι που μπορεί να ερμηνευθούν ως προσβλητικοί σήμερα, όπως και η έλλειψη βασικών χαρακτήρων από διαφορετικούς πολιτισμούς. 

Jennifer Aniston 

Η διάσημη και αγαπητή ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων πως:

“Η κωμωδία έχει εξελιχθεί. Τώρα είναι δύσκολο γιατί πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός, είναι δύσκολο για τους κωμικούς γιατί η ομορφιά της κωμωδίας είναι ότι κάνουμε πλάκα με τους εαυτούς μας, κάνουμε πλάκα με τη ζωή. Όλοι χρειαζόμαστε το γέλιο. Δεν χρειάζεται να παίρνουμε τους εαυτούς μας τόσο στα σοβαρά. Ειδικά στην Αμερική. Όλοι είναι διαιρεμένοι”.

Jennifer Aniston: Eπανέφερε το χτένισμα από τη σειρά “Φιλαράκια”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Paris Hilton: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα φωτογραφία της κόρης της

HerNews ka

Rihanna: Η ανακoίνωση για την εμφάνιση της στο ημίχρονο του Superbowl 2023

HerNewskl

Maluma: Ούτε το Forbes δεν κατάφερε να αντισταθεί στον Κολομβιανό καρδιοκατακτητή

Her News