HerNews.gr
Γνώμες

Tελικά πρέπει να διαγράφουμε τις φωτογραφίες των πρώην μας;

πρώην

Πράγματι, η απόφαση να διαγράψεις ή όχι τις φωτογραφίες με πρώην σύντροφο σου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αναρωτήσου γιατί θες να τις διαγράψεις. Είναι επειδή σου προκαλούν άσχημα συναισθήματα και σε κρατούν πίσω;

πρώην

Σε αυτήν την περίπτωση, θα μπορούσες να τις διαγράψεις για να απαλλαγείς από αυτό το βάρος και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Αντίθετα, αν δεν σε ενοχλούν και δεν σε κρατούν πίσω, μπορείς να τις αφήσεις εκεί ως μια ανάμνηση του παρελθόντος σου.

Tελικά πρέπει να διαγράφουμε τις φωτογραφίες των πρώην μας;

Αναρωτήσου επίσης για το πώς θα αισθανόσουν αργότερα αν τις διαγράψεις. Μήπως θα μετανιώσεις αργότερα και θα επιθυμούσες να έχεις αυτές τις αναμνήσεις; Σκέψου και το ενδεχόμενο ότι αντίθετα, μπορείς να μη θέλεις να έχεις αυτές τις φωτογραφίες στα social  σου ή στο κινητό σου, αλλά να τις κρατήσεις αποθηκευμένες κάπου αλλού, στον υπολογιστή σου παραδείγματος χάρη.

πρώην

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να είναι καλύτερο να διαγράψουμε αυτές τις εικόνες από το κινητό μας και από τα social media μας, τουλάχιστον μέχρι να περάσει λίγος καιρός και να είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε και πάλι. Επίσης, εάν αποφασίσουμε να κρατήσουμε αυτές τις εικόνες, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην τις βλέπουμε συνεχώς και να αφήνουν τα συναισθήματα να ξεφεύγουν από τον έλεγχό μας.

Μήπως ήρθε η στιγμή να τον διαγράψεις επιτέλους από τα social media;

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεπτέμβριος: Πάρε μια βαθιά ανάσα και ανασυγκροτήσου

Her News b

Πρώην: Tα πράγματα που δεν πρέπει να ποστάρεις ποτέ στο Instagram για να ζηλέψει

HerNewskl

Τρανοί trappers, έγινα κατανοητή ή μήπως δεν με πιάνετε;

Her News