HerNews.gr
Rainbow

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το γκέι φιλί στις «Σέρρες» και οι αντιδράσεις του Twitter

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός, υποδυόμενος έναν χωρισμένο πατέρα, ο οποίος φτάνει στην πόλη των Σερρών προκειμένου να συναντήσει την κόρη του. Εκείνη βρέθηκε εκεί, καθώς πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση της περιοχής. Τον σκηνοθέτη της παράστασης υποδύεται ο ίδιος ο σεναριογράφος, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η άφιξή του στις Σέρρες αναστατώνει γυναικείο και ανδρικό πληθυσμό. Βρίσκεται καλεσμένος στον γάμο ενός φιλικού ζευγαριού.

Εκεί, δέχεται έντονο φλερτ από τoν 30χρονο Ανδρέα, με τον οποίο τελικά και απομονώνονται. Κατά τη διάρκεια της κοινής τους σκηνής, οι δύο άνδρες ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί, που συζητήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάποιοι χρήστες έγραψαν σε Twitter και Instagram πως ίσως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ίσως να έδωσε «το καλύτερο γκέι φιλί στην ελληνική τηλεόραση».

«Κύριε Καπουτζίδη σε ευχαριστούμε, κερδίσαμε», «Η αγάπη στο τέλος θα νικήσει» γράφουν στα σχόλια, ενώ δίπλα υπάρχει το ουράνιο τόξο σε emoji, το οποίο αντιπροσωπεύει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Simon Porte Jacquemus παντρεύτηκε τον Marco Maestri στη Νότια Γαλλία

HerNewskl

Διεθνής ημέρα Τρανς Μνήμης: Η πορεία και η φωταγώγηση στο συντριβάνι της Ομόνοιας

HerNews ka

Ο Θέμης Κανέλλος μιλά στο HerNews: «Εύχομαι η Παγκόσμια Ημέρα κατα της Ομοφοβίας/Τρανσφοβίας να είναι απλώς μια υπενθύμιση στο τι έκαναν οι προηγούμενοι»

HerNews ka