HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χριστίνα Αλεξανιάν: Το πρόβλημα υγείας που ξεπέρασε & ο σύντροφος της

Η Χριστίνα Αλεξανιάν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, την οποία αντιμετώπισε με αισιοδοξία αλλά και για τον σύντροφο της.

«Το λέω με πολύ μεγάλη χαρά και πολύ μεγάλη τύχη γιατί ξεπέρασα κάτι από αυτά που λες ότι τυχαία το βρίσκεις. Πήγα για κάτι άλλο (να κάνω εξετάσεις) και βρήκα κάτι άλλο και είμαι ευγνώμων στον γιατρό μου και σε όλο το επιτελείο. Το αντιμετώπισαν τέλεια και είμαι πραγματικά ευτυχισμένη», είπε η  Χριστίνα Αλεξανιάν.

Και συνέχισε: «Θα φανεί περίεργο, αλλά είχα μια ψυχραιμία τρελή. Είπα: “Είναι αυτό; OK, πείτε μου πότε χειρουργείται, τι κάνουμε; ” Ίσως είναι η άμυνα, όταν αντιμετωπίζεις κάτι πραγματικά δύσκολο να επιστρατεύεις όλες τις δυνάμεις σου, ώστε να κάνεις focus και να το αντιμετωπίσεις».

Για τον σύντροφό της η Χριστίνα Αλεξανιάν δήλωσε: «Είναι πολύ ψύχραιμος και ήρεμος και εγώ είμαι πιο φουριόζα. Με τρομάζει η πολύ ψυχραιμία, αλλά ίσως αυτό μας ισορροπεί κιόλας. Του λέω: “Πόσο θα έπληττες χωρίς εμένα;” Με καμαρώνει στο θέατρο και στην τηλεόραση, λέει πάντα καλά πράγματα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Υπάρχει τρόπος να απαντήσεις σε όλα με χιούμορ»

Her News

Μαρία Ναυπλιώτου: «Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι οι ανθρώπινες και συντροφικές σχέσεις»

Her News b

Ελένη Μενεγάκη: Οι τρείς τηλεοπτικές προτάσεις από το MEGA και η σκληρή διαπραγμάτευση

HerNews ka