HerNews.gr
Σχέσεις

Επιτέλους σταμάτα να του στέλνεις πρώτη και διαπίστωσε και μόνη σου τι θα συμβεί!

στέλνεις

Πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να σταματήσεις να του στέλνεις συνέχεια εσύ πρώτη.  Και όχι δεν αναφερόμαστε στο γεγονός πως θα σου κάνει love bombing.

Kυρίως μιλάμε για τα πράγματα που θα συνειδητοποιήσεις και τόσο καιρό έκανες πως δεν τα βλέπεις.Αν ενδιαφερόταν θα επιδίωκε μόνος του την επαφή μαζί σου.

Επιτέλους σταμάτα να του στέλνεις πρώτη και διαπίστωσε και μόνη σου τι θα συμβεί!

Ένας άνδρας που του αρέσεις  πραγματικά και εκτιμά το χρόνο που περνάτε μαζί  θα επικοινωνεί μαζί σου και μάλιστα σε τακτική βάση. Δεν έχει σημασία αν είναι πραγματικά απασχολημένος στη δουλειά του ή έχει “πολλά να κάνει αυτήν τη στιγμή” — θα βρει λίγα λεπτά για να στείλει ένα γρήγορο μήνυμα, ακόμη και αν είναι απλά ένα “γεια, είμαι απασχολημένος αυτήν τη στιγμή – πώς είσαι;”. 

στέλνεις

Αν πάντα εσύ ξεκινάς την επικοινωνία και η μόνη του” ευθύνη” ήταν να απαντάει όταν είχε ελεύθερο χρόνο, τότε δημιουργείται μια απίστευτα ανισόρροπη δυναμική στη σχέση σας.  Γιατί; Του δείχνεις βασικά ότι είσαι εντάξει να κάνεις όλη την προσπάθεια να έρθετε πιο κοντά μόνη σου. Πραγματικά θέλετε να ζήσετε έτσι;

Επειδή είστε πάντα εσύ είσαι εκείνη  που αρχίζεις πρώτη  την επικοινωνία ανάμεσα σας, αρχίζει να συνηθίζει αυτήν τη συμπεριφορά  και υποθέτει ότι θα το κάνεις πάντα εσύ. Παίρνει την προσπάθειά σου και το ενδιαφέρον σου για δεδομένα, επειδή δεν έχει κάνει κάτι για να το κερδίσει και έχει ακόμη λιγότερα φυσικά για να το διατηρήσει.

Νεότερα Άρθρα

Μήπως τελικά δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμος;

HerNewskl

Σχέσεις: Tι φταίει που η ερωτική σου ζωή πάει από το κακό στο χειρότερο

Her News b

Καλοκαίρι: Η θερινή περίοδος είναι «σύμμαχος» ή «εχθρός» των σχέσεων

HerNews ka