HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Τσαλίκης: Η αποκάλυψη για την σύζυγό του – «Έπεσε σε κώμα, παραλίγο να πεθάνει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή «Night Out».

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην γνωριμία με την σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου, στην δικαστική διαμάχη με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ, αλλά και στην πολυσυζητημένη κόντρα του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.

«Γνωριστήκαμε με την Δώρα στις σπουδές μας στη Βουλγαρία. Ήμασταν σε ένα κλαμπ και όταν της είπα ότι θέλω να είμαστε μαζί, πίναμε ένα ποτό και έπεσε στάχτη και έπεσε σε κώμα. Η πρώτη στιγμή που είπαμε ότι θα είμαστε μαζί είναι η στιγμή που πήγε να πεθάνει, της έπεσαν οι σφυγμοί, πήγαμε στο νοσοκομείο.

Την έβαλαν στην εντατική, της έκαναν πλύση στομάχου και εγώ από την αγωνία μου της έτριβα το χέρι, της έκανε έγκαυμα τριβής, μάτωσε και το σημάδι είχε μείνει για χρόνια. Από τότε μένουμε μαζί», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν θα παραμερίσω έναν άνθρωπο για να κάνω καριέρα με τα δεδομένα των άλλων»

Και συνέχισε: «Όλοι στην αρχή της καριέρας μου, μου είχαν πει να μη δείξω τη σχέση μου με τη Δώρα γιατί δεν θα μου κάνει καλό. Τους είπα ότι μας δένουν πολλά και θα την παντρευτώ και μου είπαν ότι τους είχα ξενερώσει όλους και θα είχα τελειώσει. Πήγα κόντρα σε όλους. Τώρα που κάνω ένα μικρό rewind για να δω αν λέω τα ίδια με τώρα, από τότε προτίμησα να ζήσω μια αληθινή ζωή.

Μου φαίνεται αστείο να ξενερώσω τους θαυμαστές. Δεν μου έκανε κακό και δεν με ένοιαζε κιόλας. Δεν θα παραμερίσω έναν άνθρωπο για να κάνω καριέρα με τα δεδομένα των άλλων. Εγώ δεν θα ήμουν καλά μέσα μου. Ήθελα πολύ να κάνω παιδί. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν προέκυψε».

«Τα παιδιά μου είναι τρία πολύ καλά παιδιά, που έχουμε μια ωραία σχέση και περνάμε καλά! Έχασα πράγματα από το μεγάλωμά τους αλλά έχω λύσει τα ενοχικά μου. Ένα βράδυ που έλειπε η Δώρα με τα παιδιά, ξάπλωσα στα κρεβάτια τους για να δω το σπίτι από τα δικά τους μάτια. Πλάνταξα στο κλάμα!», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που έχω πει, γιατί ήταν αληθινό»

Σχετικά με το εάν έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει πει δημόσια, παραδέχτηκε ότι: «Δεν έχω μετανιώσει για κάτι που έχω πει. Τη δεδομένη στιγμή που το είπα, ήταν κάτι που το πίστευα, ήταν αληθινό. Ποτέ δεν προκάλεσα καμία κατάσταση. Όσες φορές έχω τοποθετηθεί δημόσια είναι επειδή με έχουν προκαλέσει».

Αναφορικά με την κόντρα του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα τόνισε πώς όσα συνέβησαν είναι παρελθόν, ενώ το μόνο που εκκρεμεί είναι η δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΙ.

Τέλος, ο τραγουδιστής, όπως αποκάλυψε, όταν έκανε το μπότοξ δέχτηκε αρκετά χυδαία σχόλια, όπως και όταν πήγε να παρακολουθήσει αγώνα ποδοσφαίρου.

Γιώργος Τσαλίκης: Πώς αντιμετωπίζει τα χυδαία σχόλια

«Κάποια στιγμή έπεσαν κάτι μπινελίκια που το θεωρώ πολύ αχρείο. Πες την άποψή σου, είμαι θετικός στην αρνητική κριτική και με έχει βοηθήσει πολλές φορές στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Δεν αντιλαμβάνομαι πώς θα τον βοηθήσεις τον άλλον όταν τον χαρακτηρίζεις με τόσο άσχημες βρισιές. Δεν είμαι διατεθειμένος να φάω το σκ@τό σου φίλε!

Πήγα σε έναν αγώνα με τον γιο μου, έγραψε ένας τύπος ένα χυδαίο σχόλιο. Μιλάμε για μπινελίκι άγριο. Βρήκα το τηλέφωνό του, τον πήρα, με ξαναέβρισε και το έκλεισε. Μετά μου μιλούσε 5 λεπτά μασουλώντας. Με πείραξε.

Μετά από μισή ώρα μου έλεγε συγγνώμη, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δραστηριοποιούμε και σε φιλανθρωπίες. Και το έκανα και ποστ για να τους πω “μιλήστε”.

Πάντοτε το ζούσα αληθινά και νόμιζα πώς και οι άλλοι έτσι το ζούσαν. Μετά από χρόνια συνειδητοποίησα πώς πρέπει να φύγω από το στρουμφοχωριό. Κάποια στιγμή έφτασα σε ένα σημείο που έχω προσπαθήσει πολύ, παγώνω μέσα μου και σε διαγράφω. Όταν μου συμβαίνει με στενοχωρεί αλλά είναι και μια λύτρωση», κατέληξε ο Γιώργος Τσαλίκης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

MasterChef Spoiler: Μαρίνα και Μαργαρίτα στον τελικό;

Her News b

«Maestro»: Γνωρίστε τους ήρωες της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Her News

Άγιος Παΐσιος: Η βιογραφική σειρά έρχεται στο MEGA

Her News