HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Ιεραποστολικό: Οι παραλλαγές που θα σας φέρουν στην κορύφωση

Το ιεραποστολικό σεξ είναι η πιο γνωστή και δοκιμασμένη στάση και σίγουρα είναι αυτή για την οποια είχε ακουσει την πρώτη φορά που έκανες σεξ, είναι αρκετά παρεξηγημένη. Σε κάποιους μάλιστα θυμίζει “vanilla sex”. Ωστόσο, υπάρχουν παραλλαγές που θα σε φέρουν στην κορύφωση.

Ιεραποστολικό

Θέση Χ

Η θέση Χ είναι μια παιχνιδιάρικη ιδέα που μπορεί να προσφέρει πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες στο κρεβάτι. Απλά ξαπλώνεις ανάσκελα και ανοίγεις τα χέρια και τα πόδια σου σχηματίζοντας ένα Χ. Ο σύντροφός σου προσπαθεί να ακολουθήσει τη θέση σου, προσθέτοντας μικρές αλλαγές και προσπαθώντας να απολαύσει την εντονότερη αίσθηση διείσδυσης, χωρίς όμως να σε κολλάει πάνω του. Με αυτόν τον τρόπο του δίνεις τον απόλυτο έλεγχο, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε μαζί μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. Αν και απαιτεί κάποια ισορροπία και συνεννόηση, το αποτέλεσμα σίγουρα θα αξίζει τον κόπο και θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές απόλαυσης.

Ιεραποστολικό: Οι παραλλαγές που θα σας φέρουν στην κορύφωση

Το αεροπλανικό

Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι η στάση αυτή είναι λίγο πιο προχωρημένη από την ιεραποστολική, ενώ για άλλους είναι απλά μια παραλλαγή της. Η γυναίκα βρίσκεται στην κορυφή και κρατά τα πόδια της πάνω στους ώμους του άντρα. Aυτός την στηρίζει κρατώντας τα πόδια της κοντά στο στήθος του, τα χέρια του είναι ελεύθερες να περιπλανηθούν πάνω στο σώμα της. Από εκεί και πέρα, η γυναίκα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τα πόδια της, ενώ ο άντρας μπορεί να ανεβάσει την ένταση και την ταχύτητα ανά πάσα στιγμή.

Lockdown

Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε και την στάση του καβαλάρη, η οποία επιτρέπει στη γυναίκα να έχει πλήρη έλεγχο και κίνηση πάνω από το σώμα της και στον άντρα να απολαμβάνει την θέα και την αίσθηση του ελέγχου που του προσφέρεται. Επίσης, η στάση του Lockdown είναι μια πιο δυναμική και ενεργητική παραλλαγή της στάσης του καβαλάρη, όπου η γυναίκα κάθεται στον καβάλο του άντρα και ελέγχει την κίνηση και τη διείσδυση με τον ενεργητικό της ρόλο.

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Από το μυαλό, στο κρεβάτι σου και από καλό, αξέχαστο..

Her News b

Κοχύλι: Η στάση στο σεξ που υπόσχεται την απόλυτη διείσδυση

HerNewskl

Όσα πρέπει να κάνετε πριν από το σεξ για να έχετε πιο συχνά οργασμό

Her News