HerNews.gr
Social News

Ράσελ Κρόου: Ξέσπασε σε κλάμματα για το θάνατο του αγαπημένου του σκύλου

Το κουτάβι του Ράσελ Κρόου, ο Λούις, πέθανε σε τραγικό δυστύχημα σε ηλικία μόλις 16 μηνών.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ράσελ Κρόου μοιράστηκε τα άσχημα νέα μέσω Twitter την Πέμπτη μαζί με μια φωτογραφία του ασπρόμαυρου σκύλου.

«Αυτός είναι ο Louis the Papillion. 16 μηνών. Μικροσκοπικός, αναιδής, γενναίος. Κέρδισε την καρδιά μου», έγραψε ο Κρόου.

«Δυστυχώς σήμερα, στη δεύτερη επέτειο του θανάτου του πατέρα μου, ο Λούις χτυπήθηκε από ένα φορτηγό», συνέχισε.

«Προσπαθήσαμε να τον πάμε στον κτηνίατρο, αλλά πέθανε στην αγκαλιά μου ενώ του έλεγα πόσο τον αγαπούσαμε».

Ο σταρ του «Gladiator», ο οποίος είναι τρομερά φιλόζωος, μοιράστηκε στο παρελθόν μια φωτογραφία του και του Λούις φορώντας ασορτί πουκάμισα.

«Δεν είμαι καθόλου λάτρης του ντύσιμο σκυλιών, αλλά ένας φίλος αγόρασε στον μικρό Louis ένα πόλο @RalphLauren για να μπορεί να ταιριάξει με τον μπαμπά», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τον Δεκέμβριο του 2022. 

Το ατύχημα που οδήγησε στο θάνατο του αγαπημένου του σκύλου, συνέβη ακριβώς δύο χρόνια αφότου ο Κρόου έχασε τον πατέρα του , Τζον Αλεξάντερ Κρόου, σε ηλικία 85 ετών.

«Σήμερα, αν και ο ήλιος λάμπει και η καταρρακτώδης βροχή έχει υποχωρήσει, αυτή η ημερομηνία θα είναι για πάντα χρωματισμένη από θλίψη. Ο αγαπητός μου γέροντας, ο όμορφος μπαμπάς μου, ο πιο ευγενικός από τους άντρες, πέθανε», έγραψε τότε στο Twitter.

Μιλώντας στο «Kyle and Jackie O Show» ο Κρόου ήταν βαθία συγκινημένος καθώς εξέφρασε τη θλίψη και τον πόνο του.

«Είσαι καλά; Είναι όλα εντάξει εκεί;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής, με τον Κρόου να απαντά: «Όχι, στην πραγματικότητα είμαστε λίγο συντετριμμένοι» χωρίς να μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά του.

«Ήταν ένα τόσο όμορφο μικρό κουτάβι, ξέρετε, και κατά κάποιο τρόπο μας τύλιξε γύρω του και διαμόρφωσε τη ζωή μας γύρω του. Οπότε θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να το ξεπεράσουμε» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού: Δείτε την εντυπωσιακή topless φωτογραφία που ανήρτησε για τα γενέθλιά της

HerNews ka

Σοφία Αλατζά: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά – Η φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της

HerNews ka

Βασιλική Νταντά: Η πρώτη ανάρτηση με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

HerNews ka