HerNews.gr
Beauty

Τα skincare που είναι ξεκάθαρα απαγορευτικά για όλες μας!

skincare

Tα social media μπορούν να δώσουν λάθος ή μη επαρκή συμβουλές για την περιποίηση του δέρματος. Είναι σημαντικό να εμπιστευόμαστε μόνο τις συμβουλές από αξιόπιστες πηγές, όπως επαγγελματίες δερματολόγους.

skincare

Ακόμη, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις τάσεις και να μην δοκιμάζουμε προϊόντα μόνο επειδή είναι δημοφιλές στα social media. Είναι πάντα καλύτερα να κάνουμε έρευνα και να ενημερωνόμαστε σωστά για τις πρακτικές περιποίησης του δέρματός μας.

Sunscreen Contouring

Η χρήση αντηλιακού ως προϊόν μακιγιάζ δεν είναι καλή ιδέα, καθώς δεν έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται κάτω από το μακιγιάζ ή ως contouring προϊόν. Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσετε κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ για να δημιουργήσετε το επιθυμητό look. Η προστασία του δέρματος από τον ήλιο είναι εξίσου σημαντική, αλλά οι ειδικοί συνιστούν τη χρήση αντηλιακού ως τελευταίο βήμα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος, πάνω από το μακιγιάζ και όχι ως μέρος του μακιγιάζ.

Τα skincare που είναι ξεκάθαρα απαγορευτικά για όλες μας!

DIY Exfoliation Scrubs

Είναι σημαντικό να προσέχουμε τις πηγές από τις οποίες αντλούμε πληροφορίες σχετικά με την περιποίηση του δέρματος, και να ακολουθούμε τις συμβουλές ειδικών στην περίπτωση που αντιμετωπίζουμε προβλήματα με το δέρμα μας. Ενδεχομένως, το TikTok και άλλα social media μπορούν να μας δώσουν ιδέες, αλλά πρέπει πάντα να επιβεβαιώνουμε την αξιοπιστία τους με επαγγελματίες και ειδικούς. Η υγεία του δέρματος μας είναι σημαντική και αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Pore Vacuums

Οι σκούπες πόρων μπορεί να φαίνονται ελκυστικές λόγω της άμεσης αποτελεσματικότητάς τους, αλλά μπορούν να είναι επιβλαβείς για το δέρμα και να προκαλέσουν ζημιά. Η καθαριότητα του δέρματος είναι σημαντική για την υγεία του δέρματος και την εμφάνισή του. Ως εκ τούτου, ο καθημερινός καθαρισμός  και η αντηλιακή προστασία είναι οι βασικές αρχές μιας καλής ρουτίνας περιποίησης του δέρματος.

skincare

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε ένα hero piece σακάκι για την άνοιξη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να δυναμώσετε τα νύχια σας;

Her News

Beyoncé: Αυτό είναι το αγαπημένο της setting spray

HerNewskl

Bathleisure: Το καλύτερο beauty δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας την ημέρα των Χριστουγέννων

HerNewskl