HerNews.gr
Beauty

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μας έδειξε το πιο μοντέρνο νυφικό μανικιούρ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνέχεια μας δίνει τις πιο μοντέρνες προτάσεις και αυτήν την φορά μας έδειξε το ιδανικό νυφικό μανικιούρ.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τα λευκά νύχια είναι μια εξαιρετική επιλογή για την ημέρα του γάμου. Είναι κλασσικά, κομψά και διαχρονικά και ταιριάζουν με κάθε στυλ νυφικού και διακόσμησης.

Επιπλέον, μπορείς να προσθέσεις λεπτομέρειες όπως διακριτικά στρας, glitter ή περλίτσες για να προσθέσεις λίγο λάμψη στο σχέδιό σου.

Αν θέλεις κάτι πιο πρωτότυπο, μπορείς να επιλέξεις ένα σχέδιο με λουλούδια ή γεωμετρικά σχήματα σε απαλούς τόνους, όπως μπεζ ή ροζ. Μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή είναι το french manicure με μια διακριτική χρυσή γραμμή, για ένα πιο εκλεπτυσμένο και διαχρονικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά, αν προτιμάς κάτι πιο τολμηρό, μπορείς να επιλέξεις ένα σχέδιο με animal print ή graphic design σε ασπρόμαυρους τόνους.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μας έδειξε το πιο μοντέρνο νυφικό μανικιούρ

Η ίδια είναι το απόλυτο ανοιξιάτικο inspo για νυφικά μανικιούρ με αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε το τέλειο νυφικό μανικιούρ, που δεν είναι άλλο από τα λευκά νύχια.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αναβιώνει τα καλλιστεία του 2011 – VIDEO

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Δημιούργησε μια νέα τάση στο φθινοπωρινό μακιγιάζ!

HerNewskl

Σατέν & μεταξωτές μαξιλαροθήκες: Ποια είναι τα οφέλη τους

HerNews ka

Φαίη Σκορδά: Yιοθέτησε το πιο minimal μακιγιάζ χειλιών

HerNewskl