HerNews.gr
Beauty

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το πιο ανοιξιάτικο πεντικιούρ

Κατερίνα Καινούργιου

Η αγαπημένη Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνει πως η άνοιξη είναι εδώ και πως πρέπει να προετοιμαστούμε για το καλοκαίρι που έρχεται.

Κατερίνα Καινούργιου

Το πρώτο ανοιξιάτικο πεντικιούρ της μπορεί να μας εμπνεύσει να φρεσκάρουμε το στυλ μας και να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας για τη νέα εποχή. Η Κατερίνα Καινούργιου είναι σε baby blue χρώμα και αποτελεί  μία υπέροχη  επιλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Η απόχρωση αυτή προσδίδει έναν αέρα ανεμελιάς και φρεσκάδας στα νύχια μας και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με διάφορα στυλ ρούχων και αξεσουάρ. Επίσης, είναι μία girly και fun πρόταση που μπορεί να αναβαθμίσει το στυλ μας και να μας δώσει μία αίσθηση ευεξίας και αυτοπεποίθησης.

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το πιο ανοιξιάτικο πεντικιούρ

Το πεντικιούρ της αποτελεί μία  υπέροχη επιλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Είναι σημαντικό να διατηρούμε τα νύχια μας άλλωστε υγιή και περιποιημένα. Ένας καλός τρόπος για να τα ενυδατώσουμε είναι να εφαρμόσουμε λίγο λάδι βαζελίνης ή βιταμίνης Ε και να τα μασάζουμε προσεκτικά.

Μετά από αυτό, μπορούμε να βουρτσίσουμε την επιφάνεια των νυχιών με ένα μικρό βουρτσάκι για να απομακρύνουμε τυχόν υπολείμματα και να εφαρμόσουμε τη βάση, το βερνίκι και το topcoat. Μετά από λίγα λεπτά, μπορούμε να βουρτσίσουμε τα νύχια μας σε παγωμένο νερό για να στεγνώσει αμέσως το βερνίκι.

Με αυτόν τον τρόπο, θα διατηρήσουμε τα νύχια μας όμορφα και υγιή και θα απολαύσουμε το υπέροχο αποτέλεσμα του πεντικιούρ μας.

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Δημιούργησε την τέλεια πρόταση για την απόχρωση κραγιόν την άνοιξη!

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Τόλμησε τα metalic lips και μοιάζει iconic

HerNewskl

Huda Kattan: To makeup trick για να φωτίσουμε την περιοχή κάτω από τα μάτια

HerNewskl

Κι όμως, υπάρχει λύση για τους μαύρους κύκλους – Έτσι θα τους αντιμετωπίσεις

Her News