HerNews.gr
Fitness

Blake Lively: Αποκάλυψε τη διατροφή που έκανε στην εγκυμοσύνη της!

Blake Lively

Η Blake Lively είναι γνωστή για τη φυσική της ομορφιά και την ίδιαιτερη αγάπη  της στην υγιή διατροφή και την άσκηση.

Blake Lively

Η ηθοποιός έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις ότι δεν ακολουθεί συγκεκριμένες δίαιτες αλλά προτιμά να τρώει φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αποφεύγοντας τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Επιπλέον, έχει δηλώσει ότι αγαπάει την άσκηση και την καθιστά μέρος της καθημερινότητάς της. Οι εικόνες που προωθεί στα social media από το πρόγραμμα εκγύμνασής της είναι απλά και αποτελεσματικά workouts που μπορούν να γίνουν στο σπίτι.

Η Blake Lively δείχνει ότι η υγιής διατροφή και η άσκηση μπορούν να είναι μέρος μιας ισορροπημένης και ευχάριστης ζωής ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Blake Lively: Αποκάλυψε τη διατροφή που έκανε στην εγκυμοσύνη της!

Τα fitness tips που δίνει ο Don Saladino επικεντρώνονται στην υγιή εικόνα του σώματος και προτείνουν μια ισορροπημένη διατροφή και στοχευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης που προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις αντοχές κάθε ατόμου.

Μερικά από τα tips περιλαμβάνουν την προτίμηση της κατανάλωσης υδατανθράκων πριν την προπόνηση για ενέργεια και βελτιωμένη εγκεφαλική λειτουργία, την προσαρμογή του προγράμματος προπόνησης στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής του κάθε ατόμου και την εκτέλεση ασκήσεων όπως οι προβολές, οι dead lifts με το ένα πόδι στον αέρα, οι άρσεις με kettlebells και τα pushups.

Tέλος, προτείνει τη γυμναστική στον εξωτερικό χώρο και την εκτέλεση σύντομων αλλά αποτελεσματικών workouts.

Blake Lively

Νεότερα Άρθρα

Τι πρέπει να τρως πριν από έναν αγώνα δρόμου

Her News

Nordic Diet: Η δίαιτα που έχει “ρίξει” τα social media και είναι φιλική προς το περιβάλλον!

HerNewskl

Γυμναστική: Πώς το τρέξιμο θα αλλάξει το σώμα σου

Her News