HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Survivor All Star: Φάρσα για Πρωταπριλιά από τον Γιώργο Λιανό- Χώρισε Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανός κατάφερε να προκαλέσει ταραχή και κλάματα την κόκκινη ομάδα με την φάρσα που τους ετοίμασε για την Πρωταπριλιά.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η μπλε ομάδα θα περάσει σε διαδικασία ψηφοφορίας προκειμένου να επιλέξει έναν από τους κόκκινους παίκτες ο οποίος θα μετακομίσει την αντίπαλη ομάδα φορώντας τη μπλε μπαντάνα λόγω της αποβολής του Ηλία Γκότση και του Γιώργου Πιλίδη.

Καθώς λοιπόν οι μπλε έμειναν λιγότεροι, έπρεπε οι ίδιοι να επιλέξουν τον πιο δυνατό παίκτη της κόκκινης ομάδας για “μετεγγραφή” στη δική τους, με τον Σάκη Κατσούλη να συγκεντρώνει συντριπτικά τις περισσότερες ψήφους.

Όπως ήταν λογικό η κόκκινη ομάδα “πάγωσε”, ο Σάκης Κατσούλης σαστισμένος σηκώθηκε να “αποχαιρετήσει” την ομάδα του και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έπεσε στην αγκαλιά του ξεσπώντας σε κλάματα.

Στη συνέχεια αφού μίλησε ο Σάκης και η Μαριαλένα η οποία δε μπορούσε να  κρύψει τη στεναχώρια και το πόσο ξαφνιασμένη ήταν, ο Γιώργος Λιανός τους είπε:«Απόψε εδώ έχει ακόμα Πρωταπριλιά, Σάκη γύρνα στην ομάδα σου», με τους παίκτες της μπλε ομάδας να αγκαλιάζονται και τον Σάκη Κατσούλη να τρέχει και πάλι στην αγκαλιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Κοκλώνης: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα μετά τη δήλωση ότι «μπαίνει μέσα 100.000 ευρώ το επεισόδιο στο J2US»

Her News b

Γιώργος Σαμπάνης: Η συναυλία στο Κατράκειο θέατρο, ο έρωτας με την Ιωάννα Σαρρή & οι ηρωίδες της ζωής του

Her News

Trannos: “Στη ζωή μου δεν έκανα τίποτα, είχα δουλέψει μία φορά barman σεζόν για 25 ημέρες”

HerNewskl