HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Άρης Σοϊλέδης: Ο γάμος με τη Μαρία Αντωνά και η πικρία για το Survivor

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Γιώργο Πράσινο παραχώρησε ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής που φέτος συμμετέχει στο J2US και όχι στο Survivor All Star – όπως πολλοί θα πίστευαν – εξέφρασε την πικρία του για το reality επιβίωσης, ενώ αποκάλυψε πότε θα παντρευτεί με τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά.

Διάβασε απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

Οι φανατικοί του «Survivor All Star» αλλά και το Twitter θεωρούν δίκαιο ότι έπρεπε να ήσουν στο reality φέτος. Τι έχεις να πεις γι’ αυτό;

Παίρνω πολλά μηνύματα καθημερινά – ακόμη και ο κόσμος που με πετυχαίνει στο δρόμο, με ρωτάει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Η απάντηση είναι απλή: Δεν με κάλεσαν να πάω! Εντέλει όμως, αισθάνομαι τυχερός που δεν πήγα. Καταρχήν, έτσι όπως εξελίσσεται το παιχνίδι δεν μου αρέσει. Έχω μιλήσει και με παίκτες που αποχώρησαν και όλοι μου λένε «καλύτερα που δεν πήγες στον Άγιο Δομίνικο!» και πως είναι διαφορετικά από αυτά που είχα ζήσει εγώ στο δικό μου «Survivor».

Δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ όλους εκείνους που είναι μέσα στο παιχνίδι και που, από ό,τι φαίνεται, είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για το χρήμα. Επίσης, προέκυψε το «J2US» και δεν θα το άλλαζα με τίποτα.

Δεν νιώθεις, δηλαδή, πικρία που δεν πήγες στο «Survivor All Star»;

Πικρία και στεναχώρια ένιωσα όταν ξεκίνησε το παιχνίδι και δεν με είχαν καλέσει, αλλά και το επόμενο διάστημα που έμπαιναν κι άλλοι παίκτες και εγώ δεν είχα ενημέρωση.

Τώρα όμως, είμαι ευγνώμων και τυχερός που δεν πήγα! Στο J2US, είμαστε καθαροί, τρώμε ωραία – ακριβώς το αντίθετο από αυτά που θα αντιμετώπιζα στο «Survivor All Star». Επίσης, σκέφτομαι πως με όλα αυτά που γίνονται στο παιχνίδι, αν πήγαινα ίσως και να έχανα την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου, στην περίπτωση που θα «έχανα» τον εαυτό μου.

Η αρραβωνιαστικιά σου, Μαρία Αντωνά, αποχώρησε στο τρίτο live του «J2US», και φεύγοντας η ίδια δήλωσε πως «μένει στο παιχνίδι η οικογένεια». Σε συγκίνησε;

Ε, βέβαια! Εντάξει, ήταν απόφαση του κοινού. Αν και θεωρώ ότι ήταν λίγο άδικη αυτή η απόφαση διότι τραγούδησε πολύ καλά και στο πρώτο live, θυμάμαι την Δέσποινα Βανδή να της λέει:

«Είσαι πολύ καλή, είσαι σαν επαγγελματίας τραγουδίστρια!» Γενικά, περνάμε πολύ ωραία στο show, και έχουμε δημιουργήσει μια πολύ ωραία παρέα, με την Έλενα Γκρέκου, τον Σαρμπέλ, την Σοφία Βογιατζάκη, τον Τριαντάφυλλο, την Φελίσια Λαπάτη, τον Μπο, την Εύη Δρούτσα, τον Γιώργο Βογιατζάκη και αρκετούς ακόμη.

Ο γάμος σας με την Μαρία είχε προγραμματιστεί για το περασμένο καλοκαίρι, αλλά το αναβάλατε. Γιατί;

Δεν είχαμε οριστικοποιήσει ημερομηνία, αλλά λόγω του ότι μας έτυχε μια απρόσμενη μετακόμιση αλλά και κάποια χειρουργεία ενός συγγενικού μας προσώπου, είπαμε να το κάνουμε πιο μετά που θα είμαστε πιο ήρεμοι.

Η Μαρία εργάζεται από τις 7 το πρωί μέχρι το βράδυ, ξεκινάει από την πρωινή εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», μετά πάει στο ραδιόφωνο, τα απογεύματα έχει εξωτερικές συνεντεύξεις αλλά και την παρουσίαση των κληρώσεων δύο φορές την εβδομάδα.

Συνεπώς, δεν υπάρχει χρόνος να οργανώνουμε τον γάμο, ούτε καν να μιλήσουμε με την wedding planner! Γι’ αυτό και είπαμε να το κάνουμε το καλοκαίρι που έρχεται.

Δώσε μας κάτι πιο συγκεκριμένο. Έχετε προγραμματίσει νέα ημερομηνία;

Είμαστε στα πλάνα. Το μόνο που ξέρω μέχρι στιγμής είναι πως ο γάμος θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, μάλλον στην Αθήνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Soiledis (@soiledis11)

Τι είναι αυτό που σε κέρδισε στην Μαρία, Άρη;

Η Μαρία είναι τα πάντα για μένα! Είναι η φίλη μου, η σύντροφός μου, είναι η γυναίκα της ζωής μου, ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θαυμάζω πολύ. Έχουμε περάσει και δύσκολα καθώς, τα πρώτα τρία χρόνια της σχέσης μας, ζούσαμε χώρια γιατί έπαιζα στην Ρουμανία. Μετά έκατσε το «Survivor», όπου πάλι έλειψα για αρκετούς μήνες, και εκείνη ήταν πάντα δίπλα μου, να με στηρίζει – και την ευχαριστώ γι’ αυτό.

Είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας, αν και της είχα στείλει μήνυμα στο Instagram, λίγο καιρό πριν από την γνωριμία μας. Τότε δεν μου απάντησε όμως, γιατί ήταν σε σχέση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γωγώ Βασιλάκου: Μία μητέρα που έχει περάσει καρκίνο του μαστού μιλάει για την εμπειρία της

Her News

Ο Σάκης Κατσούλης μιλά στο HerNews: «Από τη δική μου την πλευρά είναι οκ να ξαναπάω στο Survivor»

HerNews ka

Σμαράγδα Καρύδη: Τα παιδικά χρόνια, το Φεστιβάλ των Καννών και ο Θοδωρής Αθερίδης

Her News