HerNews.gr
Ελλάδα

Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ: Βοήθεια για την μικρή Άρτεμις που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση – σπαστική τετραπληγία

Η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών με Πρόεδρο τον Γιώργο Βάλλη, δείχνει για ακόμη μια φορά έμπρακτα τον ανθρωπιστικό και φιλανθρωπικό της χαρακτήρα. 

Έπειτα απο επικοινωνία συγγενικού προσώπου της μικρής Άρτεμις, ο οποίος είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών με τον Πρόεδρο Γιώργο Βάλλη, γνωστοποιήθηκε ότι το παιδί χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια και τη στήριξη όλων για να αποκατασταθεί το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί και να μπορεί να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Η ανακοίνωση

«Ένα μέλος μας για συγγενικό του πρόσωπο χρειάζεται τη στήριξη και τη βοήθεια μας, ειδικά αυτές τις Άγιες μέρες που έρχονται να προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο για αυτό το παιδί. 
Παρακαλώ πολύ όλους όσοι θέλουν και μπορούν να συνεισφέρουν με ό,τι ποσό μπορεί ο καθένας, καθώς και να το κοινοποιήσουν σε όλα τα social τους. 

Η Άρτεμις γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2014 με εγκεφαλική παράλυση – σπαστική τετραπληγία. Γεννήθηκε πρόωρα, στις 30 εβδομάδες και η πάθησή της προκλήθηκε την ώρα της γέννησης.  Διαγνώστηκε σχεδόν αμέσως, αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να προβλέψουν το μέγεθος της “ζημιάς”. 
Οι θεραπείες ξεκίνησαν από 5 μηνών, κι από τότε δεν έχουν σταματήσει.  Το αποτέλεσμα τους όμως είναι μικρής εμβέλειας γιατί κάθε φορά που ψηλώνει, χάνει το κέντρο βάρους της, με αποτέλεσμα ό,τι κατακτά να χάνεται, κάτι που μεταφράζεται ως “βήματα πίσω”.  

Η μικρή Άρτεμις

Κατά την διάρκεια της μέχρι τώρα ζωής της έχει υποβληθεί επίσης σε 2 εκχύσεις botox,  1 επέμβαση επιμήκυνσης μυών κάτω άκρων και 1 έγχυμα block αλκοόλης. Δυστυχώς,  καμία από τις παραπάνω προσπάθειες δεν έφεραν αποτελέσματα. Συνήθως,  στα παιδιά με έντονη σπαστικότητα συμβαίνει το εξής: όσο μεγαλώνουν αυξάνεται και αυτή. 

Παρόλα Αυτά, η Άρτεμις δεν έχασε τη γενναιότητα της και το χαμόγελό της.  Δεν το έχει βάλει κάτω! Ούτε όταν έχασε τον πατέρα της στα 5 της χρόνια.  Από μικρή το μόνο που θέλει είναι να τρέξει στην παραλία με την αδερφή της και τους φίλους της. 
Έτσι λοιπόν αρχίσαμε να ψάχνουμε τι άλλο μπορεί να γίνει. Η παιδονευρολόγος της μας μίλησε για τη Ριζοτομή.  Είναι μια επέμβαση στη σπονδυλική στήλη, που θα εξαλείψει τη σπαστικότητα της.  Έτσι μόνο οι θεραπείες της μπορούν να φέρουν αποτελέσματα. 

Την επέμβαση αυτή καλείται να την κάνει στο St. Louis, Missouri  με τον γιατρό Dr. Park (θεωρείται ο πρωτοπόρος της συγκεκριμένης μεθόδου). 
Αυτός είναι και ο λόγος που φτιάχτηκε αυτή η σελίδα, γιατί μια τέτοια επέμβαση-αποκατάσταση κοστίζει πάρα πολύ.  Αυτό το παιδί πρέπει να καταφέρει να φτάσει στην Αμερική και με τη βοήθεια όλων μας να σηκωθεί από το αμαξίδιο!.

Κάθε βοήθεια θα είναι για εμάς σπουδαία, γι’ αυτό δημιουργήσαμε λογαριασμό στην Εθνική τράπεζα:  ΙΒΑΝ: GR3601101150000011500819062 
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 
Γιαννοπούλου Άρτεμης Παναγιώτα 
Γρηγορίου Γεωργία (μητέρα)».

Με εκτίμηση, 
Βάλλης Γιώργος  
Πρόεδρος Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ-PUPYC

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κάλυμνος: Ο καλύτερος προορισμός αναρρίχησης στην Ελλάδα

HerNews ka

Έγκλημα στην Καβάλα: Κανείς στην κηδεία του 56χρόνου – Δεν πήγε ούτε ο πατέρας του

Her News

Οι τιμές των διακοπών στην Ελλάδα αυξάνονται κατά 30% σε σύγκριση με το 2022

HerNews ka