HerNews.gr
Social News

Zεράρ Πικέ: Επικρίνει τη Σακίρα και τους θαυμαστές της – «Δεν έχουν ζωές»

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου κάθισε για μια συνέντευξη με τον Gerard Romero, όπου μίλησαν για το πώς ο Πικέ χειρίζεται την κριτική από τον χωρισμό του από τη Σακίρα τον Ιούνιο του 2022.

«Στην αρχή, ήταν άσχημα και έφτασε σε ένα σημείο που αν άφηνα τα πράγματα να με πάνε, θα είχα πέσει από έναν γκρεμό», εξομολογήθηκε ο Πικέ προσθέτοντας ότι ήταν η αδιάφορη στάση του που του έσωσε την ψυχική υγεία.

Ο Πικέ μίλησε περαιτέρω για το πώς το «95 τοις εκατό» των προβλημάτων των ανθρώπων προκύπτουν όταν «τείνουν να ενδιαφέρονται για πράγματα που δεν είναι τόσο σημαντικά». Κατά τη γνώμη του, τα μόνα πράγματα για τα οποία αξίζει να ανησυχείτε είναι «σοβαρά θέματα υγείας, οικογένειας και σχέσεων».

Ωστόσο, η σχέση του αποδείχθηκε “πεδίο μάχης” όταν ο ίδιος και η Σακίρα χώρισαν μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας

Μετά την είδηση ​​της σχέσης του με την Κλάρα Κια Μάρτι οι θαυμαστές έσπευσαν να κατακρίνουν τον Πικέ στα social media.

«Για παράδειγμα, η πρώην μου είναι Λατινοαμερικάνα… δεν μπορείτε να φανταστείτε [τα σχόλια] που έχω λάβει στα social media από τους θαυμαστές της. Εκατομμύρια βαρβαρότητες!». είπε ο Ζεράρ Πικέ  κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

«Αλλά δεν με νοιάζει τίποτα από όλα αυτά. Ειλικρινά, καθόλου γιατί δεν τους ξέρω. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ζωές και γιατί να με νοιάζει; Δεν θα τους συναντήσω ποτέ, είναι ρομπότ, ξέρεις;»

Ο Πικέ  πρόσθεσε ότι η αδιαφορία του «είναι υγιής γιατί αν ενδιαφέρεσαι για τις απόψεις των ανθρώπων, είσαι νεκρός».

«Θέλουν να ανησυχείς και όταν το κάνεις, θα έχουν κερδίσει. Πρέπει να τους δείξεις ότι δεν σε νοιάζει γιατί τους θυμώνει περισσότερο», πρόσθεσε.

Μετά τη συνέντευξή του, πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Σακίρα έκραξαν τον Πικέ για ξενοφοβία, αφού άφησε να εννοηθεί ότι οι Λατινοαμερικανοί είναι «βάρβαροι» επειδή τον επικρίνουν.

Ένα άτομο έγραψε στο Twitter ως απάντηση στη συνέντευξη: «Γιατί έπρεπε να αναφέρεις ότι η πρώην σου είναι Λατίνα; Πιστεύετε ότι οι Λατίνοι προσβάλλουν ή παρενοχλούν περισσότερο από ανθρώπους από άλλες χώρες; Γιατί το είπες αυτό; Επιπλέον, η Σακίρα έχει θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Πραγματικά σκάβεις τον τάφο σου».

Λίγο αργότερα, η Σακίρα έγραψε στο Twitter ότι είναι «περήφανη που είναι Λατινοαμερικανίδα» μαζί με δεκάδες emoji με σημαίες της Λατινικής Αμερικής.

Οι δηλώσεις της Σακίρα

Εν τω μεταξύ, η Σακίρα μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό τον Σεπτέμβριο του 2022, λέγοντας ότι προσπαθούσε να κρατήσει τα πράγματα φιλικά με τον Πικέ για χάρη των παιδιών τους.

«Ανεξάρτητα από το πώς τελείωσαν τα πράγματα ή πώς νιώθουμε εγώ και ο Ζεράρο ένας για τον άλλον ως πρώην σύντροφοι, είναι ο πατέρας των παιδιών μου», είπε εκείνη την εποχή στο Elle.

«Έχουμε μια δουλειά να κάνουμε για αυτά τα δύο απίστευτα αγόρια και πιστεύω ότι θα καταλάβουμε τι είναι καλύτερο για το μέλλον τους, τα δικά τους όνειρα στη ζωή και ποια είναι μια δίκαιη λύση για όλους τους εμπλεκόμενους», πρόσθεσε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Zayn Malik: Πιο sexy από ποτέ με ανανεωμένο hairstyle (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το μοναδικό δώρο που της έκανε ο αρραβωνιαστικός της

HerNewskl

Νατάσα Θεοδωρίδου: Γιατί λέει συνέχεια “όχι” στο να είναι κριτής σε Τalent Show;

Her News b