HerNews.gr
Social News

Μαίρη Συνατσάκη: Το τρυφερό βίντεο που ανέβασε για την κόρη της- Σήμερα γίνεται 4 μηνών

Η Μαίρη Συνατσάκη βιώνει από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της καθώς από τον Δεκέμβριο του 2022 έχει αποκτήσει πλέον την οικογένεια της με τον Ίαν Στρατή που μαζί καμαρώνουν την κορούλα τους να μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Σήμερα Τετάρτη 5 Απριλίου η κόρη της -το όνομα της οποίας θα είναι Ολίβια όπως η ίδια αποκάλυψε-, κλείνει 4 μήνες ζωής και η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να ανεβάσει ένα πολύ τρυφερό βίντεο αγκαλιά με την κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτό το στοργικό βίντεο, η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να παραθέσει τα 4 πράγματα (όσους μήνες ζωής κλείνει η Ολίβια), που της έμαθε η κόρη της.

«Το Ολιβιάκι έγινε σήμερα 4 μηνών. Αυτές είναι 4 αλήθειες που μου έμαθε αυτό το διάστημα για την καινούργια ζωή.

1.  «Είμαι πολύ διαβασμένη, ήθελα πολύ να μου συμβεί όλο αυτό και άρα είμαι έτοιμη να τα αντιμετωπίσω όλα!». Ούτε καν. Μητρότητα είναι ένας συνδυασμός από ένστικτο, προσπάθεια και πάρα πολλή εκπαίδευση. Καθημερινή, ασταμάτητη εκπαίδευση από το παιδί σου.

2. «Η επιστροφή θα είναι εύκολη!». Εξαιρετικά πιεστική! Αρχικά σε τι να επιστρέψεις; Τίποτα από την προηγούμενη ζωή σου δεν μπορεί να μείνει το ίδιο. Όλα χτίζονται ξανά σε ολοκαίνουργιες βάσεις. 

3. «Θα λατρεύω κάθε στιγμή αυτής της νέας κατάστασης! Το ήθελα πολύ και δεν πρέπει να είμαι αχάριστη». Το να λατρεύεις το παιδί σου δεν σημαίνει ότι οφείλεις να λατρεύεις κάθε αυπνία, πόνο, πείνα, εξάντληση που έρχονται μαζί με τους πρώτους μήνες της ζωής του. Αυτά τα συναισθήματα δεν σε κάνουν κακό γονέα. 

4. «Θα κάνω όλα όσα έκανα τώρα, απλά μαζί με το παιδί». Ναι αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Επίσης μπορεί να μη θέλεις πια να κάνεις όλα όσα έκανες μέχρι τώρα. Η δουλειά μπορεί να μην έχει την ίδια προτεραιότητα πια. Κάποιες σχέσεις μπορεί να μην έχουν την ίδια προτεραιότητα πια. Και αυτό είναι εντάξει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι αναρτήσεις των Ελλήνων celebrities για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

HerNews ka

Τζούλια Νόβα: “Προσεύχομαι κάθε μέρα να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία”

HerNewskl

Snik: “Δεν έχω χωρίσει, κορίτσια!”

Her News b