HerNews.gr
Ζώδια

Η Πανσέληνος των ροζ λουλουδιών & της αγάπης στα 12 ζώδια – Προβλέψεις απο την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα

Η μάχη που θα δώσουν όλα τα ζώδια θα είναι ανάμεσα στην εξωτερική εικόνα και έκφραση και την βαθιά λαχτάρα της ψυχής για αποδοχή, εσωτερική γαλήνη και αγάπη! Το όνομά της «Η ροζ Πανσέληνος του Απρίλη» το οφείλει στους αυτόχθονες κάτοικους της Αμερικής και στα ροζ άνθη ενός λουλουδιού που ανθίζει πάντα αυτόν τον μήνα.

Προβλέψεις από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα

Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο, αφού το ροζ είναι ένα χρώμα που εκφράζει την αρμονία και την αγάπη και ταιριάζει απόλυτα στο ζώδιο αυτής της Πανσελήνου- τον Ζυγό.

Η κορύφωση του φαινομένου ακριβώς στις 6 Απριλίου και με ισχυρή επιρροή  3 μέρες πριν και μετά, θα λειτουργήσει αποκαλυπτικά στην δυναμική των σχέσεων μας με τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας και στην σχέση με τον ίδιο τον εαυτό μας.

Το μήνυμά του Ροζ φεγγαριού

‘Καθήκον σου είναι όχι να αναζητήσεις την αγάπη

αλλά όλα εκείνα μέσα σου που σε κρατούν μακριά της.’

Rumi

Η δυνατή όψη με τον Χείρωνα τον πληγωμένο σοφό θεραπευτή και δάσκαλο δεν είναι τυχαία.

Μόλις τον Μάρτιο ο Δίας ήταν σε σπάνια σύνοδο με τον Χείρωνα και τώρα αυτή η Πανσέληνος διεγείρει ακριβώς αυτά τα γεγονότα και τα συναισθήματα, μέχρι η αποκάλυψη και η εσωτερική γνώση και συναίσθηση να εκδηλωθεί σε αλλαγή και απελευθέρωση.

Νέες αποκαλύψεις θα απασχολήσουν την κοινή γνώμη σε μυστικά και σκάνδαλα ενώ θα δοθεί τέλος σε τοξικά συναισθήματα και σχέσεις που είχαν φτάσει σε παρακμή.

Η έναρξη της περιόδου επιρροής των εκλείψεων εγκαινιάζεται από την Πανσέληνο στις 6 Απριλίου, για να έρθει η πρώτη έκλειψη του Ηλίου και Νέα Σελήνη στην τελευταία μοίρα-μέρα  29° του Κριού στις 20 Απριλίου.

Μια μέρα μετά ο Ερμής από τον Ταύρο μας φυλάει εκπλήξεις από επιστροφές, επανασυνδέσεις και δεύτερες σκέψεις καθώς από τις 7 Απριλίου περνάει στην σκιά της ανάδρομης πορείας του και στις 21 Απριλίου ξεκινά μια φαινομενικά ανάδρομη τροχιά που θα διαρκέσει ως τις 15 Μαΐου.

Θα επηρεαστεί ο τρόπος σκέψης μας, ενώ οι συζητήσεις και τα ταξίδια καθυστερούν και μας μπερδεύουν.

Τα μέσα ενημέρωσης και μεταφοράς, όπως και τα θέματα της εκπαίδευσης, οι μαθητές και οι σπουδαστές απασχολούν την κοινή γνώμη.

Θα αρχίσουν να μπερδεύονται, να έχουν διλήμματα και επιστροφές ή επανασυνδέσεις  Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου και 2ου δεκαημέρου.

Ξεχωριστή μέρα για τον έρωτα και την δύναμη της αγάπης η 7η Απριλίου.

Η Αφροδίτη- κυβερνήτης πλανήτης της Πανσελήνου σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα δυναμώνει την ενέργεια της Αγάπης και της ειρήνης και τα πιο τρυφερά συναισθήματα, εμπνέει την Τέχνη και προσπαθεί να ξαναφέρει την Αρμονία σε όλες τις πτυχές της ζωής.

Ο Ποσειδώνας από το ζώδιο που κυβερνά ανασύρει από τα βάθη της ψυχής μας τα όνειρα, την πίστη και όλα όσα χρειαζόμαστε να ακολουθήσουμε, για να ξαναβρούμε τον χαμένο παράδεισο. 

Εκεί που η θάλασσα και ο ουρανός, ο ήλιος και τα αστέρια γλυκαίνουν το χαμόγελό μας.

Ο Ήλιος- Εγώ στον Κριό δίνει τόλμη, θάρρος, πάθος αλλά και εγωισμό και μάχες σε όψη αντίθεσης ή αλληλοσυμπλήρωσης με την Σελήνη στον Ζυγό οι ασυνείδητες ενέργειες και η συλλογική ψυχή μέσα από το ζώδιο της συντροφικότητας,  ανάλογα πως θα είναι η οπτική του καθένα από μας θα λειτουργήσουν με αντιθέσεις ή συμπληρωματικά σε έναν κύκλο Αρμονίας.

Αναζήτησε την ολοκλήρωση μέσα από την Ισορροπία ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες και τα θέλω των σημαντικών άλλων της ζωής σου. Εσύ και οι άλλοι, ο σύντροφος, οι συνεργάτες, οι σύμμαχοι και οι ανταγωνιστές, ο σύμβουλος και ο θεραπευτής σου.

Τι ενεργοποιεί την αρμονία και την αγάπη  με επίκεντρο 6 & 7 Απριλίου

Η επαφή με τα συναισθήματα και η αποδοχή πως ακόμα και τα τραύματα είναι ένα κομμάτι της προσωπικής μας ιστορίας και μας θυμίζουν πως τα καταφέραμε, νικήσαμε και είμαστε εδώ τώρα πιο δυνατοί και πιο σοφοί και ναι είναι απόλυτα φυσικό, να έχουμε πληγές.

Αρκεί να τις αγκαλιάζουμε και να αγαπάμε όλες μας τις πτυχές ακόμα και τις επώδυνες ως σημάδι ζωής, δύναμης και νίκης.

Οι κρύσταλλοι που βοηθούν και ενεργοποιούν την δύναμη της Αγάπης, τονίζουν την αυτοεκτίμηση και θεραπεύουν τα τραύματα της καρδιάς είναι ο Ροζ χαλαζίας και η τουρμαλίνη που έχει δύο χρώματα το κόκκινο και το πράσινο από αυτά πήρε και τ’ όνομά της ως καρπουζί τουρμαλίνη.

Όλα όσα προέρχονται από τη φύση, όπως οι κρύσταλλοι και οι ημιπολύτιμες πέτρες λειτουργούν απελευθερωτικά και μας δίνουν την ενέργεια που ζητάμε από αυτά σαν να τα προγραμματίζουμε με τις δηλώσεις και την θέλησή μας.

Παγκόσμιο Πλανητικό Υστερόγραφο

Παγκόσμια θα γίνουν αποκαλύψεις και σκάνδαλα στην πολιτική ζωή και την καλλιτεχνική σκηνή- ισχυρή και για την εξέλιξη του πολέμου Ρωσίας Ουκρανίας καθώς επηρεάζεται έντονα το ωροσκόπιο του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Θα υπάρξει και κίνδυνος ρήξης Συμμαχιών και συνεργασιών κρατών και κομμάτων.

Κριός – Επιλέξτε την αλληλοσυμπλήρωση αντί της σύγκρουσης.

Ιδιαίτερη σημασία θα αποκτήσει  το παρελθόν, οι αναμνήσεις αλλά κυρίως όλα όσα θέλετε και ονειρεύεστε βαθιά μέσα σας.  θα προετοιμάσετε έναν νέο κύκλο δράσης.

Η Πανσέληνος απέναντί σας δείχνει πως οι σχέσεις με φίλους, ομάδες με κοινή προοπτική, με τον σύντροφο και τους συνεργάτες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και θα πρέπει να ακούτε τι έχουν να σας πουν… για να μην επέλθει ρήξη σε θέματα καριέρας. Είστε πιο ευαίσθητοι.

Ταύρος – Δώστε αξία στις απλές στιγμές και κερδίστε την κάθε μέρα.

Έχετε μία μοναδική ευκαιρία, να συναντήσετε τους ανθρώπους εκείνους στην καθημερινότητά σας συντρόφους ή φίλους που θα σας εμπνεύσουν και μαζί τους θα πραγματοποιήσετε ιδέες, όνειρα και κοινούς στόχους.
Ανοίξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας και δημιουργήστε όσα ονειρεύεστε. 
Ο Ερμής στο ζώδιό σας μαζί με την Αφροδίτη ευνοεί θέματα επικοινωνίας και σας δίνει λάμψη αλλά και πειθώ.

Δίδυμοι – Έρωτας είναι η αιτία!

Ένας συνεργάτης η ο σύντροφός της ζωής σας θα σας ενεργοποιήσει, για να προχωρήσετε μαζί σε ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό project, ενώ κάποιοι αποφασίζετε ένα σημαντικό προσωπικό γεγονός, όπως η επισημοποίηση μιας σχέσης, η απόκτηση ενός παιδιού, η συνεργασία και η ένωση σε κάθε δημιουργική πτυχή.
Ο Ερμής από τις 7 Απριλίου στην σκιά της ανάδρομης πορείας του στον Ταύρο σας ωθεί να ασχοληθείτε με τη φροντίδα της υγείας και κυρίως της ψυχολογίας σας.

Καρκίνος – Φροντίστε οικογενειακούς δεσμούς.

Η Πανσέληνος επηρεάζει δυναμικά τους επαγγελματικούς σας στόχους αλλά θα πρέπει να μην εκφραστείτε εγωιστικά και να ισορροπήσετε στον επαγγελματικό τομέα και την οικογένεια σας,  για να μην υπάρξουν εντάσεις και παράπονα.
Πιο πιεστικά θα νιώσετε οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου.

Λέων – Η επικοινωνία στο κόκκινο!

Η Πανσέληνος και η επιρροή άλλων όψεων μέχρι τις 13 Απριλίου διεγείρουν και προκαλούν δεύτερες ευκαιρίες μέσα από επαφές ή μεγάλα ταξίδια, με μεγάλους οργανισμούς,  ένα νέο κύκλο  προσώπων ιδιαίτερα ευνοϊκών για τα μελλοντικά σας σχέδια ό,τι και αν αφορούν αυτά.
Προσέξτε όμως, γιατί λίγες μέρες μετά ο αυστηρός Κρόνος δεν αστειεύεται και θα ελέγξει πράξεις και παραλείψεις, συμφωνίες και νομικά θέματα.

Παρθένος – Οικονομικά και η ανάγκη σας για ασφάλεια είναι ο τομέας ισχυρών κρίσεων.

Η Αφροδίτη γλυκαίνει τις σχέσεις και δίνει ευκαιρίες ακόμα και σε πιο μακρινά περιβάλλοντα. Ο Ερμής τονίζει την επικοινωνία σε συμφωνίες, εμπόριο, συζητήσεις και συναντήσεις, ταξίδια και αγοραπωλησίες.
Να είστε έτοιμοι για αναθεωρήσεις καθυστερήσεις και μπερδέματα από μικρά λάθη ή μία επιστροφή ακόμα και επανασύνδεση με έναν άνθρωπο από το παρελθόν.

Ζυγός  – Η δική σας Πανσέληνος βάζει φωτιά σε συναισθήματα και πόθους.

Επιλέξτε την αρμονία με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας αντί για την ένταση και την ρήξη. Ακούστε τι έχουν να σας πουν ο σύντροφος ή ένας συνεργάτης.
Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας θα αποφασίσετε με ποιους συντρόφους, συνεργάτες, συμμάχους ακόμα και δικούς σας ανθρώπους θα συνεχίσετε την πορεία σας. Προσοχή οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου.
Η αρμονική όψη Αφροδίτης και Ποσειδώνα αλλάζει την καθημερινότητά σας, τις σχέσεις σας στο εργασιακό περιβάλλον και σας δίνει μία ιδιαίτερη έμπνευση, για να δημιουργήσετε νέα δεδομένα πιο καλλιτεχνικά ή με μεγαλύτερη έμπνευση για πολλούς στον τομέα της δουλειάς.

Σκορπιός – Μυστικά, Έρωτας και δημιουργία!

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σας δίνουν φτερά μέσα από τη δημιουργία μιας νέας ζωής, την έμπνευση και την τέχνη και έναν παραμυθένιο ρομαντικό έρωτα.
Θα έχετε πολλούς λόγους για να χαρείτε και ένας ίσως ο πιο σημαντικός πηγάζει από τον χώρο του έρωτα, της τέχνης και της δημιουργίας, της Χαράς της ζωής και των παιδιών.
Η Πανσέληνος σας προκαλεί να διαχειριστείτε θέματα επικοινωνίας, μυστικών και παρασκηνιακών ενεργειών και σχέσεων με το περιβάλλον σας.

Τοξότης – Κοινοί στόχοι και όνειρα μπορούν να σας ενώσουν.

Δώστε μεγαλύτερη σημασία στις επιθυμίες σας.
Η Πανσέληνος στις 6 Απριλίου και η πορεία της προς την έκλειψη Ηλίου με επίκεντρο την 21η Απριλίου επηρεάζουν την κοινωνική, φιλική και ομαδική δράση σας αλλά και την ερωτική σας ζωή και φέρνουν γεγονότα και αλλαγές σε μια ερωτική σχέση ή ένα δημιουργικό σας σχέδιο.
Διαφυλάξτε ένα μυστικό ή μια παρασκηνιακή ενέργεια για να μην τραυματιστεί η σχέση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.
Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε, αυτά που λέτε και τις συμφωνίες σας.
Υπάρχει κίνδυνος να βλάψουν την προσωπική σας ζωή.
Το σπίτι και η οικογένεια σας απασχολούν.
Ενεργοποιούνται θέματα της οικογένειας, του σπιτιού και του χώρου σας,  της επαγγελματικής στέγης δίνοντας μία ιδιαίτερη ευαισθησία και πολλά συναισθήματα για την οικογένειά σας ακόμα και τροφοδοτώντας την ανανέωση του πατρικού σας σπιτιού.
Προσπαθήστε να βελτιώσετε θέματα στέγης αλλά και οικογενειακών σχέσεων ως τις 13 Απρίλη.

Αιγόκερως – Η καριέρα και η φήμη σας στο επίκεντρο σχέσεων και συνεργασιών.

Η πιο φωτεινή διέξοδος μπορεί να έρθει με την επικοινωνία, ένα ταξίδι, μία σημαντική ιδέα που θ’ αλλάζει την ζωή σας.
Μη διστάσετε να βγείτε προς τα έξω, να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας, να εκφραστείτε πιο δημιουργικά μαζί με άλλους ανθρώπους
Θα αρχίσετε να νιώθετε ασφάλεια. Σταδιακά θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντος σας και θα μπορείτε πιο εύκολα να βρείτε κοινά σημεία.  Προσέξτε οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου  κοντά στην Πανσέληνο στις 6 σε θέματα καριέρας αλλά και φήμης.

Υδροχόος – Οι δυσκολίες ηρεμούν και νιώθετε πιο δημιουργικοί.

Οικονομικές υποθέσεις και δημιουργικούς τρόποι εσόδων έρχονται στο προσκήνιο, για να νιώσετε ικανοποίηση και ασφάλεια.  Οι καλλιτέχνες αλλά και οι υπόλοιποι επαγγελματίες, αν βάλετε την έμπνευση και τη δημιουργικότητά στη ζωή σας θα κερδίσετε πολλά.
Οι μέρες της έντασης καταλαγιάζουν. Η ροζ Πανσέληνος  φωτίζει μελλοντικά όνειρα και στόχους, ταξίδια και νομικές υποθέσεις. Μια δεύτερη ευκαιρία αχνοφαίνεται στον ορίζοντα!

Ιχθύες – Κάτι καινούριο γεννιέται προστατεύστε το!

Η ροζ Πανσέληνος τονίζει την ανάγκη να πιστέψετε στην αξία σας και να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα. Βάλτε όρια αλλά μην λειτουργήσετε εγωιστικά ή παρορμητικά.
Στο δικό σας ζώδιο ο Ποσειδώνας σε αρμονία με την Αφροδίτη κυβερνήτη της Πανσελήνου ανασύρουν και διεγείρουν το όραμα σας για να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες στην επαγγελματική σας πορεία ή έναν σημαντικό κοινωνικό στόχο.
Μια σχέση ή ένα μήνυμα μπορεί να καρποφορήσει με αφετηρία αυτές τις ημέρες.
Αρχίζετε να βλέπετε το φωτεινό πρόσωπο της Άνοιξης και ακτινοβολείτε γοητεία, δημιουργικότητα, Έμπνευση και ευκαιρίες.

-Βρείτε την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα:

marigiova.gr

Instagram

Facebook

Τηλ: 693 2081799

O Απρίλιος στα 12 ζώδια: Προβλέψεις από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20 έως 27 Ιουνίου

HerNewskl

Η πιο τυχερή μέρα του μήνα κάθε ζωδίου για τον Απρίλιο του 2024

HerNews ka

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20 έως 26 Φεβρουαρίου

HerNewskl