HerNews.gr
Rainbow

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: «Το ότι είμαι γκέι Υφυπουργός είναι ένα φορτίο για εμένα»

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” στο ACTION24 με την Αθηναΐδα Νέγκα, όπου μέσα σε όλα εξήγησε τον λόγο που δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές.

«Δεν ζητώ την ψήφο του κόσμου και το αποφάσισα σχετικά αργά, πέρσι το καλοκαίρι. Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία, δεν είναι για όλους. Είναι μία διαδικασία που απαιτεί τον χρόνο σου και απαιτεί και πάρα πολύ χρήμα, που δεν διαθέτω. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να προσφέρει κανείς. Σε αυτήν την εκλογική διαδικασία, δεν ένιωθα έτοιμος να κατέβω» δήλωσε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Στη συνέχεια, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης αποκάλυψε ότι: «Το ότι είμαι γκέι Υφυπουργός είναι ένα φορτίο για εμένα. Φαντάστηκα ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις, στην Ελλάδα ζούμε. Το περίμενα βεβαίως χειρότερο. Από την άλλη τους λέω, ότι και αύριο γκέι θα είμαι. Από εκεί και πέρα, με ενοχλεί το να εξαντλείται η συζήτηση σε αυτό και αν υπήρξε συνεισφορά του Γιατρομανωλάκη, ήταν ότι αποκτήσαμε κι έναν γκέι Υφυπουργό.

Αυτό το θεωρώ λίγο άδικο ως προς τη δουλειά μου. Το άλλο που με ενοχλεί είναι το πώς έχουν εκμεταλλευτεί αντιπολιτευτικά και από αριστερά και από δεξιά, λέγοντας πως εγώ είμαι αυτός που εργαλειοποιώ τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό για να κάνω καριέρα».

Τέλος ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης τόνισε: «Λέμε ότι θέλουμε τους πολιτικούς διαφορετικούς, κάτι που υποτίθεται ότι έρχεται και ξανάερχεται ως αιτούμενο, είναι να λένε την αλήθεια. Αυτό, καλώς ή κακώς είναι μέρος της δικής μου αλήθειας. Άρα ή θα πρέπει να το πω και να τελειώσουμε με αυτό ή να το κρύβουμε».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Έμιλι Ρατακόφσκι: “Δεν πιστεύω στους straight ανθρώπους”

Her News

Μάκης Τσέλιος: «Ερωτεύτηκα τον Μπίλι Μπο και έκανα ό,τι ήταν δυνατόν για να τον κρατήσω στη ζωή» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη σχέση τους

Her News b

Μπάγια Αντωνοπούλου: Απασφαλίζει με ανάρτησή της για τα ομοφοβικά σχόλια που δέχθηκε λόγω της παρουσίας της στο Athens Pride

HerNews ka