HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ήβη Αδάμου: «Εκτιμώ τη δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους»

Η Ήβη Αδάμου γιόρτασε χθες την απονομή του χρυσού άλμπουμ «Δικό μου» και των πλατινένιων singles της σε μια υπέροχη βραδιά γεμάτη μουσική.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη δημόσια συγγνώμη που της ζήτησε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ήβη Αδάμου: «Έχουν περάσει χρόνια, αλλά σίγουρα θα είχα νιώσει αδικία»

«Εκτιμώ τη δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους. Χαίρομαι που το έκανε έστω και μετά από τόσα χρόνια. Εγώ αυτό κρατάω. Από μένα έτσι και αλλιώς δεν υπήρχε κάποια στεναχώρια. Αυτά συμβαίνουν είναι παιχνίδια, shows, είναι η ζωή η ίδια. Έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά σίγουρα θα είχα νιώσει κάποιου είδους αδικία. Όπως και να έχει όταν είσαι σε μια ηλικία των 16 ετών θα νιώσεις μια αδικία, λίγη στεναχώρια. Το θέμα είναι να μην το βάζεις κάτω» ανέφερε η Ήβη Αδάμου.

Τι είχε πει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης: «Θέλω να σου πω ένα συγγνώμη δημόσια, πριν σου πω την αλήθεια. Το “συγγνώμη” είναι γιατί ποτέ δεν σου εξήγησα γιατί έγινε έτσι. Έπρεπε να σε πιάσω εκείνο το βράδυ και να σου πω τι έγινε.

Το παιχνίδι που άνηκε στη δισκογραφική εταιρεία είχε το δικαίωμα να ζητήσει πέραν του νικητή κι άλλα άτομα. Υπήρχε ένα χαρτί που έλεγε πως αν για παράδειγμα η Ήβη θέλει να μείνει, πρέπει να της γράψω τραγούδια και να πορευτούμε μαζί. Η Νίνι Σερμαντίνι που είναι μια καλή τραγουδίστρια, μόλις είχε έρθει από τη Γερμανία με ένα βρέφος, χωρίς να μπορεί να του δώσει ούτε το γάλα του. Οπότε, ένιωθα πολύ άσχημα για τη Νίνι».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλίνα Κωτσοβούλου: Η “λάλωση” του Σασμού, η ζωή στο Λονδίνο & η οικογένεια

Her News b

Ελένη Τσολάκη: «Η πιο δύσκολη χρονιά ήταν εκείνη που ήμουν στο ΣΚΑΪ»

HerNews ka

Ηλίας Μαμαλάκης για την απώλεια της πρώτης του συζύγου: «Κοιτούσα τον διάδρομο μήπως περάσει η σκιά της. Τη σκεφτόμουν κάθε 5 δευτερόλεπτα»

HerNews ka