HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν είναι κλισέ ότι τρομάζουν οι άνδρες από τις δυναμικές γυναίκες»

Η Κατερίνα Παναγοπούλου μίλησε για το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, για τους «ομηρικούς» καβγάδες με τον αδελφό της και την προσωπική της ζωή σε μία αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» .

Στην αρχή η Κατερίνα Παναγοπούλου μίλησε για το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, αλλά και πώς διαχειρίζεται και τις πιο απαιτητικές στιγμές που καλείται να αντιμετωπίσει.

«Είμαι πολύ συναισθηματικός και εκδηλωτικός άνθρωπος στη ζωή μου. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατήσω το συναίσθημα στο δελτίο γιατί δεν πρέπει με τίποτα να γίνεις εσύ η είδηση. Στις ειδήσεις δεν πρέπει να πάρεις τον ρόλο του πρωταγωνιστή και να φανεί ότι συγκινήθηκες».

Και συμπλήρωσε: «Έχει συμβεί στο δελτίο κατά τη διάρκεια του βίντεο να βουρκώσω αλλά στο 3,2,1 του αέρα φροντίζω να συνέλθω. Δεν συγκρατώ πάντα ότι νευριάζω και ”γυρίζει το μάτι”, αλλά πρέπει και σε αυτό να μπαίνει ένα φρένο».

Οι σχέσεις με τον αδελφό της και την οικογένειά της

Για τις σχέσεις με τον αδελφό της είπε: «Είμαι λίγο εσωστρεφής και δεν μπορώ να ανοιχτώ ευκολά. Ήμουν μαθήτρια του «18» αλλά επειδή ο αδελφός μου ήταν του «20» δεν ήμουν το ”θαύμα της οικογένειας”. Είχαμε ομηρικούς καβγάδες με τον αδελφό μου, που τον λατρεύω. Δεν ξέρω πώς αποφύγαμε το έγκλημα».

Ενώ για τις σχέσεις με την οικογένειά της παραδέχθηκε: «Η σχέση με τους γονείς μου είναι υπεροχή, τους χρωστάω αυτό που είμαι. Είναι πάντα δίπλα μας. Δεν υπάρχει φορά που να έχουν δει το δελτίο οι γονείς μου και να μην μου έχουν κάνει κριτική για κάτι.

Πάντα βρίσκουν κάτι να μου πουν οι γονείς μου ως κριτική. Είναι ωραίο γιατί σε ”γειώνει” αυτό, δεν παίρνουν τα μυαλά αέρα. Το 1ο μου δελτίο ήταν την ημέρα που έγιναν οι καταστροφικές πλημμύρες στην Μάνδρα με τους 24 νεκρούς, ήταν όλα στον αέρα, χωρίς autoque. Μου έλεγαν στο ακουστικό τον αριθμό των νέκρων κι έπρεπε να διαχειριστώ τις συνδέσεις, τη θλίψη μου ως άνθρωπος και να έχω μια ψυχραιμία».

Η μεταγραφή στο κανάλι του MEGA

Αναφορικά με την είσοδό της στο δυναμικό του MEGA δήλωσε: «Μόλις δέχτηκα την πρόταση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο «MEGA» αμέσως αισθάνθηκα εμπιστοσύνη και είπα αυτό θέλω να κάνω. Έγραφαν ότι με απέλυσαν από το Star και μετα από μισή ώρα ότι έκανα μεταγραφή στο MEGA.

Όταν θέλεις να κρατήσεις κάτι μυστικό, το κρατάς. Ήταν εύκολη η απόφαση να φύγω από το Star από τη στιγμή που μίλησα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ένιωσα την εμπιστοσύνη, ότι επενδύουν πάνω μου.

Είμαι εξαιρετικά σταθερός άνθρωπος, δεν φεύγω από κάπου και με ρυμουλκό να με τραβάς», αποκάλυψε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

«Δεν είναι κλισέ τελικά ότι τρομάζουν οι άνδρες από τις δυναμικές γυναίκες»

Κατόπιν η Κατερίνα Παναγοπούλου μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

«Και στις σχέσεις μου είμαι εξαιρετικά σταθερή, τραβιέται ένα πράγμα μέχρι να ξεχειλώσει για να τελειώσει. Είμαι πολύ δυναμική στη δουλειά, στη ζωή μου αλλάζει όλο, γίνομαι γλυκιά, τρυφερή.

Δεν είναι κλισέ τελικά ότι τρομάζουν οι άνδρες από τις δυναμικές γυναίκες, είναι αστείο αλλά συμβαίνει. Παλιά το κορόιδευα, έχω νιώσει να τρομάζει κάποιος από το δυναμισμό που βλέπει από πλευράς μου απέναντι του».

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι άθλια όταν βλέπω παπαράτσι φωτογραφίες μου, αισθάνομαι πάρα πολύ παράξενα. Με νευριάζει να κουτσομπολεύουν άνθρωποι τη ζωή σου, χωρίς να ξέρουν. Παρακολουθούσα να εκφράζουν για τη ζωή μου κρίσεις, απόψεις… ο ένας να λέει το ένα, ο άλλος το άλλο, μετα σταμάτησα.

Ήταν πρωτόγνωρο και σοκαριστικό να βλέπω να σχολιάζουν τη ζωή μου γιατί δεν το προκαλώ, σπάνια θα με δεις σε κοσμικά. Με ενοχλεί να είμαι έξω με φίλους και συντρόφους και να ανεβάζει κάποιος ένα κινητό».

Σε ερώτηση αν η δημοσιότητα κάνει κακό την προσωπική ζωή απάντησε με ειλικρίνεια: «Σαφώς και η δημοσιότητα κάνει κακό σε μια σχέση. Όταν η ιδιωτική ζωή γίνεται δημόσια, αυτό όλο χαλάει».

Καταλήγοντας, σημείωσε: «Με έναν περίεργο τρόπο πίστευα από μικρή ότι θα λέω δελτία ειδήσεων. Ήμουν σίγουρη ότι θα γίνει. Όταν ήμουν μικρή έλεγα δελτία ειδήσεων στον καθρέφτη και έκανα με ένα κασετοφωνάκι ραδιοφωνικές εκπομπές.

Είμαι στοχοπροσηλωμένη στη ζωή μου, όταν κάτι με ενδιαφέρει ο κόσμος να χαλάσει, θα γίνει».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέτα Καμπουρέλη: «Είμαι ερωτευμένη…» Όλα όσα είπε για τον νέο της σύντροφο αλλά και το φλερτ στα social

Her News b

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Απαντά στο ξέσπασμα της πρώην συζύγου του- «Κοιμόμασταν όντως χωριστά και ευθύνομαι εγώ»

HerNews ka

Τζένη Καζάκου: «Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με την Τζένη Καρέζη»

Her News