HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μάκης Παπασημακόπουλος: Η περιπέτεια με την υγεία του και οι κόκκινες γραμμές στη σάτιρα

Καλεσμένος στο Night Out βρέθηκε ο Μάκης Παπασημακόπουλος, και μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για τη ζωή του και τους χαρακτήρες που υποδύεται.

Ο Μάκης Παπασημακόπουλος, ο μουσικός – κωμικός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια γνώρισε δημοσιότητα, μέσα από το διαδίκτυο, ανέφερε πως βάζει τα δικά του όρια στη σάτιρα, ενώ τραβά κόκκινη γραμμή σε ότι σχετίζεται με τον ρατσισμό.

Μάκης Παπασημακόπουλος: «Δεν είμαι καθόλου ok με το ρατσιστικό χιούμορ»

«Όλοι μας τραβάμε κόκκινες γραμμές στη ζωή γενικότερα. Όταν η σάτιρα είναι η δουλειά σου θα τραβήξεις κόκκινες γραμμές. Εγώ δεν είμαι καθόλου ok με το ρατσιστικό χιούμορ. Θεωρώ ότι είναι μιας άλλης εποχής που καλώς για μένα έχει αρχίσει να ξεπλένεται και να φεύγει το χρώμα της πάνω στο κοινωνικό ρούχο», ανέφερε ο Μάκης Παπασημακόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει καθόλου το hitting down, αυτό που λένε να χτυπάς τον άλλον κάτω, σε κάποιες ομάδες ανθρώπων που είναι πιο αδύναμοι και δεν μπορούν να απαντήσουν με την ίδια ευκολία.

Αυτές είναι οι κόκκινες γραμμές μου, όπως επίσης δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με πρόσωπα με τα οποία κάποια στιγμή της ζωής μου, ήμουν ηθικά απέναντι», είπε ο Μάκης Παπασημακόπουλος.

Μάκης Παπασημακόπουλος: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια που βίωσε

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια ο γνωστός κωμικός ανέφερε:

«Είχα μια πάθηση ιατρική που είναι σαν μια παιδική μορφή επιληψίας ουσιαστικά και μέσα στη ζωή μου υπήρχαν συνέχεια εξετάσεις αίματος, εγκεφαλογραφήματα και επισκέψεις στον γιατρό. Ήταν πάρα πολύ ωραίο, τώρα που το σκέφτομαι, ειδικά η διαδικασία του εγκεφαλογραφήματος που ήσουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο,

σε παράταγαν για όση ώρα χρειαζόταν το εγκεφαλογράφημα με κάτι περίεργα και μια ύλη σαν βρεγμένο τσιμέντο που έπρεπε να στο βάζουν στο κεφάλι για να αποκτά καλύτερη επαφή το ηλεκτρόδιο με τον εγκέφαλο σου. Ήταν μια πολύ περίεργη εμπειρία που νομίζω ότι με έκανε να εκτιμώ το να κάθομαι στη σιωπή».

Κατά πάσα πιθανότητα έπεσα κάποια στιγμή με το κεφάλι και δημιουργήθηκε κάποιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο μου. Δεν ξέρουμε ακριβώς, δεν είναι ξεκάθαρο το πως αλλά είχα κάποιες λιποθυμίες ή οποίες και θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε επιληψία.

Έπαιρνα φάρμακα και βρισκόμουν σε ένα περιβάλλον όπου η μητέρα μου με προστάτευε πάρα πολύ για ευνόητους λόγους», αποκάλυψε ο Μάκης Παπασημακόπουλος καλεσμένος στο Night Out στο Mega.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Κάβουρα: “Δεν ξέρω γιατί υπήρξε το δημοσίευμα περί επανασύνδεσης με τον Νίκο Οικονομόπουλο”

HerNewskl

Αναστασία: «Ο εγκέφαλός μου έχει αποβάλει ό,τι πληροφορία δεν μπορούσε να κρατήσει & έχω ξεχάσει πολλά πράγματα»

HerNews ka

«Το Ναυάγιο: Ένα ταξίδι που δεν τελειώνει» – Έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA

HerNews ka