HerNews.gr
Μόδα

Rihanna: Eντυπωσίασε με το maternity style της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Rihanna

Η Rihanna έχει δείξει ότι η εγκυμοσύνη δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποχωριστείς το προσωπικό σου στιλ.

Κράτησε την κομψότητα και την αισθητική της μάρκας της Fenty, φορώντας σέξι και stylish εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Από τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί μέχρι τα street style looks, η αγαπημένη μας απέδειξε ότι μπορεί να είναι εγκύος και παράλληλα να διατηρεί τον ανεπαίσθητο στυλ της.

Οι εμφανίσεις της περιλάμβαναν μίνι φορέματα, μπότες μέχρι το γόνατο, σούπερ εφαρμοστά σορτς και crop tops, που αναδείκνυαν την κορυφαία σωματική της κατάσταση. Η Rihanna έδειξε ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι εμπόδιο στο να εκφράζεις το στιλ σου και να νιώθεις εντυπωσιακή και αυτοπεποίθητη.

Την έχουμε δει να επιλέγει εκκεντρικά και stylish outfits, όπως το oversized πουλόβερ της από το brand Vetements και τα διάφορα σύνολα με crop tops και high-waisted παντελόνια.

Rihanna: Eντυπωσίασε με το maternity style της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Επίσης, έχει επιλέξει εντυπωσιακά φορέματα από μεγάλα ονόματα της μόδας, όπως το Alaia δερμάτινο φόρεμα που φόρεσε στα Όσκαρ το 2021. Με τις επιλογές της, η pop star μας δείχνει ότι η εγκυμοσύνη δεν πρέπει να σημαίνει σταμάτημα στο στιλ, αλλά μπορεί να είναι μια ευκαιρία να παίξουμε με τη μόδα και να δημιουργήσουμε καινούργιους συνδυασμούς.

Η ίδια αυτήν την φορά φόρεσε μία μεγάλη μπλούζα baseball, την οποία συνδύασε με μία maxi διάφανη φούστα και πλατφόρμες, δημιουργώντας ένα αναπάντεχο και πρωτότυπο σύνολο. 

rihanna

Rihanna: Το super cute στιγμιότυπο με τον γιό της που χορεύει πάνω στην φουσκωμένη της κοιλίτσα (Βίντεο)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ερωτευτείτε Carrera 2024 – Γυναικεία συλλογή

HerNews ka

Louis Vuitton: 3 τάσεις από τον Pharrell Williams που όλες θα θέλουμε να φορέσουμε

HerNews ka

Hailey Bieber: Ποζάρει για τη νυφική κολεξιόν της Victoria’s Secret & εντυπωσιάζει στα λευκά

HerNews ka