HerNews.gr
Social News

Βρετανία: «Μην με ακουμπάς!» – Μέλος της βασιλικής φρουράς έβαλε τις φωνές σε τουρίστα και έγινε viral

Viral έγινε στο TikTok ένα μέλος της βασιλικής φρουράς του Μπάκιγχαμ, που έβαλε τις φωνές σε τουρίστρια που τον ακούμπησε ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η γυναίκα παίρνει θέση δίπλα στον βασιλικό φρουρό για να φωτογραφηθεί χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι κάποια στιγμή τον ακούμπησε.

«Μην ακουμπάς την βασιλική φρουρά» ακούγεται, τότε, ξαφνικά να φωνάζει ο ένστολος με το σπαθί στο χέρι με την ξαφνιασμένη τουρίστρια να κάνει ένα βήμα πίσω έντρομη.

@thekingsguardsofficial He Shouts In Her Face! 😱 #guardshouts #thekingsguards #thekingsguard #shout #donottouch #london #uk #horseguardsparade #bluesandroyals #fyp #foryoupage #foryou #tiktokviral #viraltiktok #viralvideo #videoviral #follow #subscribe #like #share #bestvideo #fypviral #fypシ #shescared #scary ♬ original sound – The King’s Guards

Όπως συμβαίνει και με τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς στην Ελλάδα, τα μέλη της βασιλικής φρουράς στην Αγγλία δεν πρέπει να μιλάνε ή να χαμογελάνε όταν είναι εν υπηρεσία, έχουν, όμως, το δικαίωμα να απευθυνθούν σε όσους τους ενοχλήσουν.

Διχασμός ανάμεσα στους χρήστες του TikTok

Η αντίδραση του βασιλικού φρουρού προκάλεσε διχογνωμία στα 35.000 σχόλια κάτω από το βίντεο που έχει περισσότερα από 25 εκατ. views με άλλους να υπερασπίζονται την αντίδραση με το επιχείρημα ότι «δεν είναι εκεί ως φόντο για τους τουρίστες» και «δεν υπάρχει σεβασμός σήμερα» και άλλους να θεωρούν υπερβολικό το τι συνέβη με το επιχείρημα ότι «γιατί έπρεπε να φωνάξει έτσι» και «η γυναίκα δεν τον άγγιξε».

Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και τον Φεβρουαρίο όταν μια γυναίκα έπιασε τα γκέμια του αλόγου ενός μέλους της βασιλικής φρουράς που όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει της φώναξε «φύγε μακριά».

@kingshorseuk King’s Guard Shouts at Tourist to Get Off the Reins Twice! #foryou #horseguardsparade #king #guards #foryoupage #foryourpage #viral #trending #uk #London #horse ♬ original sound – The King’s Horse UK

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Super Κική: “Να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια”

HerNewskl

Βίκυ Καγιά: Full in love με τον Ηλία Κρασσά στη Μύκονο – Ανταλλάσσουν ασταμάτητα φιλιά

HerNews ka

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς!

HerNews ka