HerNews.gr
Μόδα

Black Denim: Το πιο παρεξηγημένο τζιν για το καλοκαιρι!

Mπορείτε να επιλέξετε ένα denim για το καλοκαιρι σε πιο λεπτή υφή, όπως το λείο βαμβακερό, και να το συνδυάσετε με ένα λεπτό πουλόβερ ή μπλούζα σε ένα ζωηρό χρώμα, όπως κίτρινο, φούξια ή πράσινο.

denim

Αν δεν θέλετε να κάνετε μια τόσο έντονη επιλογή, μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά χρώματος με αξεσουάρ, όπως ένα κασκόλ ή μια τσάντα σε ζωηρό χρώμα.

Ένα άλλο στιλιστικό κόλπο είναι να επιλέξετε ένα πουλόβερ ή μπλούζα με ένα έντονο ή ανοιχτόχρωμο μοτίβο που θα δώσει μια πιο δυναμική πινελιά στο outfit σας.

denim

Black Denim: Το πιο παρεξηγημένο τζιν για το καλοκαιρι!

Παρακάτω συνεχίζουμε με άλλα tips για να φορέσετε σκούρα τζιν στο καλοκαίρι:

Επιλέξτε λεπτά υφάσματα

Για να αποφύγετε την αίσθηση βαρύτητας και υγρασίας που μπορεί να δημιουργηθεί με τα πιο βαριά υφάσματα τζιν, προτιμήστε λεπτότερα υφάσματα όπως το denim που είναι λεπτό και ελαφρύ.

Συνδυάστε με αέρινα υφάσματα

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να δώσετε ένα καλοκαιρινό twist στο σύνολό σας είναι να συνδυάσετε τα σκούρα τζιν με αέρινα υφάσματα όπως μουσελίνες, βαμβακερά πουκάμισα ή τοπς. Αυτό θα δώσει έναν αντιθετικό αέρα στο σύνολό σας και θα βοηθήσει στη διατήρηση της δροσερής αίσθησης.

Φορέστε τα με ανοιχτόχρωμα παπούτσια

Η επιλογή του σωστού χρώματος παπουτσιού είναι επίσης σημαντική για να καταφέρετε να φορέσετε σκούρα τζιν χωρίς να δείχνει βαρύ ή χειμωνιάτικο. Αντί να επιλέξετε μαύρα ή σκούρα παπούτσια, επιλέξτε ανοιχτόχρωμα παπούτσια

Επιλέξτε λεπτά και ανάλαφρα υφάσματα

Τα πιο απαλά και λεπτά υφάσματα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για να δημιουργήσετε ένα καλοκαιρινό outfit με μαύρο τζιν. Αντί να επιλέξετε ένα παχύ t-shirt ή ένα πουλόβερ, προτιμήστε ένα αέρινο τοπ, μια μπλούζα με λεπτή υφή ή ακόμα και ένα crop top που θα σας δώσει μια πιο δροσερή και καλοκαιρινή αίσθηση. Επιλέξτε επίσης υφάσματα όπως βαμβάκι, λινό ή μετάξι, που θα σας δώσουν άνεση και δροσερή αίσθηση.

Φορέστε τα με σανδάλια ή sneakers

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των ανοιχτών παπουτσιών, για αυτό και τα σκούρα τζιν σας προσφέρουν αμέτρητες επιλογές. Φορέστε τα με σανδάλια, sneakers ή loafers, που θα σας δώσουν μια πιο ανάλαφρη αίσθηση και θα συμπληρώσουν το καλοκαιρινό look σας. Αντίθετα, τα μποτάκια και οι μπότες θα δώσουν μια πιο χειμωνιάτικη αίσθηση και θα κάνουν το outfit σας να δείχνει βαρύ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έβελυν Καζαντζόγλου: Φόρεσε το ιδανικό κουστούμι για την άνοιξη

HerNewskl

Kim Kardashian: Ποζάρει με δερμάτινο μπικίνι για την «πιο προκλητική» καμπάνια Skims μέχρι τώρα

HerNews ka

Margot Robbie – Ryan Gosling: Η πρώτη τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ως “Barbie & Ken”

HerNews ka