HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ηλίας Γκότσης: “Δεν θα άλλαζα τον χαρακτήρα μου για να είμαι εμπορικός στο Survivor”

Ο Ηλίας Γκότσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και αναφέρθηκε στην αποβολή του από το Survivor All Star, αλλά και στα δημοσιεύματα αναφορικά με το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο πρώην παίκτης και αρχικά, δήλωσε πως δεν νιώθει αδικημένος από την αποβολή του, παρά το γεγονός ότι δεν έγραψε εκείνος το χαρτί με τις παραγγελίες τροφίμων, που του «χρέωσαν».

«Αδικημένος όχι, δεν νιώθω. Προφανώς ήταν μια δουλειά, που απλά στενοχωρήθηκα που απομακρύνθηκα με αυτόν τον τρόπο, με την έννοια ότι είμαι εκτός παιχνιδιού. Έμαθα από αυτή την εμπειρία», είπε αρχικά.

Ηλίας Γκότσης: «Είναι άσχημο να ακούγεται ότι έκλεψα φαγητό από το σπίτι του Ατζούν»

Όσο για τις φήμες που τους ήθελαν να «έκλεψαν» φαγητό από το σπίτι του Ατζούν, δήλωσε: «Αυτό ήταν πολύ άσχημο, γιατί ξεφεύγει από τα όρια του παιχνιδιού. Δεν είναι ότι ήμουν στο παιχνίδι, βρήκα κάτι κάτω και το έφαγα. Αυτό είναι ότι μπήκα σε ένα σπίτι που σε βάζει ένας άνθρωπος μέσα σε αυτό και πήρα κάτι. Αυτό είναι άσχημο να ακούγεται, ακόμα και για αστείο».

Για το βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει την Αφροδίτη Σκαφιδά να τρώει, ανέφερε: «Δεν είναι θέμα προσωπικής δικαίωσης. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, όποιες κι αν είναι αυτές. Φαντάζομαι ότι θα έχει τις αντίστοιχες κυρώσεις».

Αναφορικά με τα χρήματα, δήλωσε: «Από ό,τι έχω συζητήσει, τα λεφτά θα τα πάρουμε κανονικά, παρόλο που σταμάτησε έτσι το παιχνίδι. Αυτό είναι το σημαντικό νομίζω, γιατί είναι πολύ σημαντικό το ποσό.

«Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με απογοήτευσε, γι΄αυτό τον έκανα unfollow»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη δήλωση που έκανε για τον Ηλία Γκότση και το «κάρμα», μετά την αποβολή του δεύτερου. «Είναι μια απογοήτευση, γιατί με κάποιους ανθρώπους είχα έρθει κοντά, είχα μοιραστεί πράγματα. Για αυτό τον έκανα undfollow.

Γιατί με τη στάση τους με έκαναν κι οι ίδιοι unfollow. Εγώ θα συνεχίσω να πιστεύω στις ανθρώπινες σχέσεις. Το unfollow δεν σημαίνει ότι ο άλλος είναι κακός, αλλά ότι δεν ταιριάζεις μαζί του. Θεωρώ ότι είναι υποκριτικό να τον ακολουθώ».

Όπως είπε αργότερα, το φετινό ριάλιτι δεν είχε καμία σχέση με το προηγούμενο, στο οποίο και συμμετείχε. «Το ήξερα εξ’ αρχής ότι θα είναι διαφορετικό. Και οι δικοί μου άνθρωποι, αλλά κι εγώ ο ίδιος, έλεγα πως δεν θα μπορώ να ανταπεξέλθω σε ένα τόσο δυνατό ριάλιτι. Πήγα με τα στοιχεία του χαρακτήρα μου, με αυτά που ξέρω και πρεσβεύω και δεν θα άλλαζα κάτι για να είμαι εμπορικός στο ριάλιτι», ξεκαθαρίζει.

Τέλος, αναφέρει για το χαρτάκι που βρέθηκε στο Survivor All Star κι είχε παραγγελίες τροφίμων: «Δεν έχει σημασία ποιος έγραψε το χαρτάκι. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Αρκεί να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ. Εγώ ξέρω ότι κοιμάμαι ήσυχος με αυτά που έχω κάνει».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζέιμς Καφετζής για Survivor: «Μεγάλη κατίνα η Ελευθερίου, τα 5.000 ευρώ έρχονται με κάποιο κόστος’

Her News b

Κόνι Μεταξά: “Αυτό είναι το ένα προσωπικό πράγμα που δεν πρέπει να ρωτάμε τις γυναίκες”

HerNewskl

Τρύφωνας Σαμαράς: “Θέλω να έχω την υγεία μου. Eίχα πάει να χάσω τη ζωή μου”

HerNewskl