HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Ελένη Χατζίδου: «Αν σκεφτόμασταν ότι πάμε απέναντι στα θηρία, δεν θα κάναμε τίποτα»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησαν από κοινού, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, στο περιοδικό Τύπος TV και στην δημοσιογράφο, Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

Το ζευγάρι, που φέτος έχει αναλάβει την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Star, στο «Breakfast@Star», μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχονται.

Πώς είστε όταν κλείνουν οι κάμερες;

Ελένη Χατζίδου: Είμαστε δύο χαρούμενοι άνθρωποι που εκτιμάμε την ζωή, που ξυπνάμε και λέμε:

«Θεέ μου, σ’ ευχαριστώ για τα καλά που έχω». Ο Ετεοκλής, σε μεγαλύτερο βαθμό, γιατί έχει βρεθεί ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Με θεωρώ τυχερή κι εμένα, όμως, γιατί εκτιμώ την ζωή χωρίς να μου έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο. Είμαστε δύο γονείς που θέλουμε να δώσουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο στο παιδί μας.

Ετεοκλής Παύλου: Ζούμε το τώρα! Μοιραζόμαστε την ζωή και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό!

Πώς κυλά η χρονιά με το Breakfast@Star;

Eλένη Xατζίδου: Γνωρίζουμε έναν νέο κόσμο και τον απολαμβάνουμε πολύ. Πάμε στη δουλειά μας και είμαστε χαρούμενοι. Το φετινό εγχείρημα έχει μελέτη, απαιτεί να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά αλλά περνάμε καλά. Είμαστε, όμως, αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής και χαιρόμαστε για τη χημεία που έχουμε με την ομάδα μας.

Ετεοκλής Παύλου: Είναι ένα ευτυχές γεγονός αυτό που συμβαίνει, μία ευκαιρία που τη θέλαμε πολύ. Είμαστε συνειδητοποιημένοι για το πού είμαστε, τι κάνουμε. Τον σεβασμό μας τον δείχνουμε με τον επαγγελματισμό μας σε όλα τα επίπεδα.

Η χημεία με τους ανθρώπους της εκπομπής «χτίζεται» και όταν σβήνουν τα φώτα. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί έχουμε γνωρίσει μια μεγάλη οικογένεια, όπως αυτή του Star, αλλά και τους συνεργάτες μας. Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δόθηκε, γιατί θέλουμε να έχουμε πορεία στον χώρο.

«Φοβηθήκατε» καθώς είχατε να αντιμετωπίσετε ανθρώπους με πορεία και εμπειρία, όπως τη Φαίη Σκορδά, τον Γιώργο Λιάγκα, την Κατερίνα Καινούργιου, την Ελεονώρα Μελέτη;

Eλένη Xατζίδου: Σίγουρα ήταν πρόκληση αλλά αν σκεφτόμασταν «πού πάμε εμείς απέναντι στα θηρία;», δεν θα κάναμε τίποτα. Μου αρέσει που προσπαθούμε συνεχώς να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Η άποψη του καναλιού, άλλωστε, ήταν να είμαστε αληθινοί.

Δεν θελήσαμε να μιμηθούμε κάποιον. Θέλουμε μια εκπομπή ψυχαγωγική με θετική διάθεση. Εννοείται ότι έχουμε να διαχειριστούμε και θέματα επικαιρότητας, δεν είμαστε αρμόδιοι αλλά με σοβαρότητα τοποθετούμαστε. Δεν θέλουμε να ξεφύγουμε από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα που έχουμε.

Ετεοκλής Παύλου: Θεωρώ ότι είναι υγιές το να έχεις να ανταγωνιστείς πρόσωπα και εκπομπές. Θα ήταν ωραίο να ήμασταν μόνοι μας; Είναι σπουδαίο για εμένα ότι δύο άνθρωποι όπως εμείς έχουμε βήμα και ότι ακούγεται και μία νέα φωνή στον κόσμο.

Η προσπάθεια η δική μας έχει να κάνει περισσότερο με το να ανταγωνιστούμε τον εαυτό μας. Θέλουμε να δίνουμε η καλύτερη εκδοχή μας. Δεν πάεμ να γίνουμε καλύτεροι εμείς.

Αναφορικά με τα θέματα που κληθήκαμε να διαχειριστούμε, ανοίγει μια μεγάλη κουβέντα. Παρουσιάζουμε μία ψυχαγωγική εκπομπή και είμαστε μέλη της κοινωνίας αυτής. Σαφέστατα, λοιπόν, θα σχολιάσουμε ένα σοβαρό γεγονός για τη χώρα.

Ποιοι είναι οι στόχοι σας; Θέλετε να συνεχίσετε στην πρωινή ζώνη, να πορεύεστε ως τηλεοπτικό ζευγάρι;

Ετεοκλής Παύλου: Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε το Breakfast@Star.

Eλένη Xατζίδου: Συμφωνώ. Θέλω να είμαστε οι δυο μας, με την ομάδα που ξεκινήσαμε. Δέσαμε με αυτή την ομάδα από την αρχή και δεν θέλουμε να τους αποχωριστούμε. Αν γίνει μια πρόταση ξεχωριστά, βέβαια, θα τη συζητήσουμε. Πολλά μπορούν να συμβούν, δεν είμαστε απόλυτοι. Όμως, νιώθουμε ασφάλεια που έχει ο ένας τον άλλον. Είναι σημαντικό να έχεις τον άνθρωπό σου δίπλα σου.

Έχουν γραφτεί πράγματα που σας έχουν ενοχλήσει;

Ελένη Χατζίδου: Όταν διαβάζω κάτι για την εκπομπή, με προλαβαίνουν οι άνθρωποι του σταθμού. Δεν προλαβαίνει να με πειράξει κάτι, δηλαδή. Θέλουν να ξέρουμε ποια είναι η ψεύδη δημοσιεύματα. Τώρα τελευταία έχουμε διαβάσει πολλά.

Ετεοκλής Παύλου: Δεν με στεναχωρούν όλα αυτά που γράφονται. Αυτό με τις εκπομπές και τα Μέσα, που πριν αναλάβεις εκπομπή όλοι θέλουν να σε στηρίξουν, αλλά μετά θέλουν να σε αποδομήσουν, δεν το καταλαβαίνω. Είμαστε νέοι άνθρωποι, παρουσιαστές το 2023, με ανοιχτό μυαλό και δεν θα μπούμε στη διαδικασία του παραλογισμού. Μάλλον λειτουργούν σαν τα καψόνια, οι παλιοί κάνουν καψόνια στους νέους!

Ελένη, σου έχει λείψει το κομμάτι της δισκογραφίας και το νυχτερινό εμφανίσεων;

Είμαι στο στούντιο, θα βγάλω καινούργιο τραγούδι. Αγαπώ πολύ τη μουσική, είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Θέλω να περνάει ο κόσμος καλά βλέποντας με και ακούγοντας τα κομμάτια μου.

Επειδή έχω μόνο σαββατοκύριακα, πλέον, λόγω της εκπομπής, θέλω να είμαι με το παιδί μου. Το καλοκαίρι θα κάνω κάποιες εμφανίσεις.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έφη Θώδη: «Πειράχτηκαν τα νεύρα μου, παίρνω κάθε πρωί μισό χάπι επειδή μου το λέει η ψυχίατρός μου»

HerNews ka

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη μιλά στο HerNews για τους διάσημους γονείς της, την ψυχοθεραπεία και τον Βασίλη Μπισμπίκη

HerNews ka

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη μιλά στο HerNews: «Δεν μπορείς και να μη λυγίσεις μπροστά σε σχόλια με στόχο λ.χ. τη μητέρα σου ή τον νεκρό μπαμπά σου»

HerNews ka