HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πάνος Καλίδης: «Αν η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος είχαν σχέση, ήταν για ενάμιση μήνα»

Στην εκπομπή «After Dark» βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Καλίδης το βράδυ της Κυριακής και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις εξελίξεις του Survivor All Star, μιας και ο ίδιος είχε βρεθεί σε προηγούμενο κύκλο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, αφού τους γνωρίζει και τους δύο.

Πάνος Καλίδης: «Σίγουρα ήταν κάτι προσβλητικό για την Ελευθερία»

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε η επίθεση από την Ελευθερία Ελευθερίου κατευθείαν στο σκηνικό που έγινε. Με το που μπήκε, είχαν ακουστεί πράγματα για την πρώην σχέση της, τον Μάριο. Εγώ δεν το ήξερα οπότε, αν ήταν σε σχέση, θα ήταν πάρα πολύ σύντομο. Δηλαδή για έναν, ενάμιση μήνα. Άρα πριν μπει ο Μάριος μέσα στο παιχνίδι, πες, ενάμιση μήνα τραβιέται με την Ελευθερία. Πόσο σοβαρό μπορεί να είναι αυτό; Δεν ξέρω», είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης.

«Η δική μας γνωριμία είναι σίγουρα παλιότερη γιατί κατέβηκα με την Ελευθερία πέρσι στην Κύπρο για ένα τηλεοπτικό σόου όπου ήταν καλεσμένος και ο Μάριος και ήμασταν παρεάκι, λέγαμε καλαμπούρια και γελάγαμε. Η σχέση λοιπόν της Ελευθερίας με τον Μάριο κρατάει χρόνια σαν δύο Κύπριοι που γνωρίζονται.

Τώρα, σαν ζευγάρι, εγώ δεν το ήξερα και νομίζω πως ήταν τον τελευταίο ενάμιση μήνα πριν μπει ο Μάριος στο Survivor. Πόσο σοβαρό το είδε ο Μάριος, πόσο σοβαρή είδε αυτή τη σχέση, ώστε μέσα στο παιχνίδι έκανε αυτά που έκανε και τα είδαμε όλοι, δεν το ξέρω. Σίγουρα όμως ήταν κάτι προσβλητικό για την Ελευθερία», πρόσθεσε ο Πάνος Καλίδης.

«Εγώ θα απαξιούσα να ασχοληθώ»

«Μπαίνοντας όμως μέσα η Ελευθερία, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να βγάλει στην επιφάνεια αυτό το θέμα και να του ζητήσει εξηγήσεις. Εγώ σαν Καλίδης θα απαξιούσα να ασχοληθώ καν. Δηλαδή δεν θα του μίλαγα καν και αυτό είναι εύκολο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Πάνος Καλίδης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Διδασκάλου: Το Μαύρο Ρόδο, η οικογένεια και ο άστεγος που φιλοξενεί

Her News

Παρασκευή Κερασιώτη: “Δεν παράτησα ποτέ τη δουλειά μου και δεν πρόκειται και να την παρατήσω ποτέ”

HerNewskl

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού τους!

Her News