HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βίκυ Καγιά: Η on camera ανακοίνωση της για τη λήξη της συνεργασίας της με το “Star”

Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε on camera τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες, τα οποία μιλούσαν για την λήξη της συνεργασίας της με το “Star”.

Όσα δήλωσε η Βίκυ Καγιά στους δημοσιογράφους

«Τα πράγματα καταλήγουν κάπου, χωρίς αυτό να σημαίνει – και θέλω να το τονίσω αυτό- ότι υπήρχε τσακωμός. Επειδή αυτές τις μέρες ακούω πολλά πράγματα, δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, ούτε νευρίασε κανείς και ούτε υπήρχε κλίμα άσχημο ή επιθετικό. 

Θέλω να το τονίσω αυτό γιατί είναι άδικο για το κανάλι και για εμένα για τη συνεργασία μας η οποία κράτησε 7 χρόνια. Άρα, ήταν μία όμορφη και πετυχημένη συνεργασία», δήλωσε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Και συνέχισε τονίζοντας: «Από εκεί και πέρα, ήταν δική μου η επιλογή να σταματήσω και να αφήσω ένα project που αγαπάω πάρα πολύ. Το Shopping Star είναι στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα. Ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι έχω τσακωθεί με κανέναν».

«Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν μια αρχή και ένας τέλος. Αυτή η σχέση ωρίμασε και έφτασε στο τέλος της», δήλωσε κλείνοντας η Βίκυ Καγιά στις τηλεοπτικές της δηλώσεις.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: “Φέτος με εμπιστεύτηκαν πολλοί άνθρωποι. Δεν θέλω να τους απογοητεύσω”

Her News b

Γιάννης Αϊβάζης: «Λέει ψέματα όποιος υποστηρίζει ότι δεν “καβάλησε το καλάμι” όταν έγινε διάσημος»

Her News b

Εκτός Survivor All Star η Ελευθερία Ελευθερίου – «Τα έχω ζήσει όλα στα κόκκινα»

Her News