HerNews.gr
Fitness

Zero Belly Diet: H ιδανική δίαιτα που μπορείς να ξεκινήσεις λίγο πριν το καλοκαίρι!

Zero Belly Diet

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να βοηθήσεις το σώμα σου να απαλλαγεί από το περιττό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς χάρη στην Zero Belly Diet.

H Zero Belly είναι μια δίαιτα που αναπτύχθηκε από τον συγγραφέα David Zinczenko, ο οποίος είναι επίσης συν-συντάκτης του περιοδικού “Men’s Health”. Η δίαιτα Zero Belly στοχεύει στη μείωση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς και στη βελτίωση της υγείας γενικότερα.

Zero Belly Diet: H ιδανική δίαιτα που μπορείς να ξεκινήσεις λίγο πριν το καλοκαίρι!

Η δίαιτα Zero Belly προτείνει την κατανάλωση υγιεινών τροφίμων, όπως φρούτα, λαχανικά, ωμά ξηρούς καρπούς και αυγά, και την αποφυγή επεξεργασμένων τροφίμων, υδατανθράκων και ζάχαρης. Επίσης, συνιστάται η κατανάλωση πρωτεΐνης σε κάθε γεύμα, και η αποφυγή αλκοόλ και αναψυκτικών.

Οι υποστηρικτές της δίαιτας Zero Belly ισχυρίζονται ότι η μείωση του σάκχαρου και άλλων υδατανθράκων μπορεί να βοηθήσει στην μείωση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς και να βελτιώσει την υγεία γενικότερα, ενώ η αύξηση της κατανάλωσης πρωτεΐνης μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη μυών και στη βελτίωση της μεταβολής.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει μία μαγική δίαιτα που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος στην κοιλιά, χωρίς παράλληλα να αλλάξετε και άλλες συνήθειες στον τρόπο ζωής σας, όπως η ενεργητικότητα και η κατανάλωση υγιεινών τροφών σε γενικές γραμμές. Επίσης, η συμβουλή ενός ειδικού διατροφής είναι πάντα απαραίτητη πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα.

Blake Lively: Αποκάλυψε τη διατροφή που έκανε στην εγκυμοσύνη της!

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Πότε είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνεις προπόνηση και γιατί;

HerNews ka

7+1 τροφές που μας κάνουν να αισθανόμαστε χορτάτοι

HerNews ka

Jennifer Lopez: Aυτό είναι το αγαπημένο της πρωινό smoothie!

HerNewskl