HerNews.gr
Διεθνή

Jeremy Renner: Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί – Είχε μαζί του μπαστούνι στήριξης

Ο Jeremy Renner παρευρέθηκε στο πρώτο του κόκκινο χαλί μετά το φρικιαστικό ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα.

Τέσσερις μήνες αφότου έσπασε περισσότερα από 30 κόκαλα, ο Jeremy Renner βγήκε για την πρεμιέρα του «Rennervations» της Disney+  στο Λος Άντζελες την Τρίτη το βράδυ, φορώντας ένα μπλε κοστούμι με ασορτί γραβάτα και ένα λευκό πουκάμισο με γιακά.

Το πιο αξιοσημείωτο αξεσουάρ του, ωστόσο, ήταν το μπαστούνι του. Χρησιμοποίησε επίσης ένα σκούτερ για να κυκλοφορήσει και να μιλήσει με δημοσιογράφους.

Παρά τον «τόνο πόνου» που εξακολουθεί να νιώθει, ο Jeremy Renner χαμογελούσε καθώς πόζαρε στους  φωτογράφους. Τον βοήθησε το γεγονός ότι περιτριγυρίστηκε από την περήφανη οικογένειά του.

Την Πρωτοχρονιά, ο Renner μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο αφού τον καταπλάκωσε εκχιονιστικό μηχάνημα κοντά στο σπίτι του στο Ρίνο.

Εκείνη την εποχή, ο εκπρόσωπος του είπε ότι είχε υποστεί «αμβλύ τραύμα στο στήθος και ορθοπεδικά τραύματα» που απαιτούσαν πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις , αποκαλύπτοντας ότι ήταν σε «κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση».

Αν και κρατούσε ενήμερους τους ακολούθους του στο Instagram για την ανάρρωσή του (γύρισε σπίτι από το νοσοκομείο στις 16 Ιανουαρίου),  ο πολύ έντονα συναισθηματικά φορτισμένος Jeremy Renner κάθισε με την Νταϊάν Σόγιερ την περασμένη εβδομάδα για την πρώτη του συνέντευξη μετά το φρικτό ατύχημα.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο ηθοποιός επέμεινε ότι θα το “έκανε ξανά” εάν αυτό σήμαινε να σώσει τον ανιψιό του, Alex Fries, που ήταν εκεί.

«Έχω χάσει πολύ σάρκα και οστά σε αυτή την εμπειρία», είπε, «αλλά έχω ανεφοδιαστεί και ξαναγεμίσει με αγάπη και τιτάνιο».

Νεότερα Άρθρα

Zoë Kravitz – Channing Tatum: Αρραβωνιάστηκαν μετά από 2 χρόνια σχέσης

HerNews ka

Miss Universe 2023: Η «άσχημη» κίνηση από τη Μις Ταϊλάνδη προς τη νικήτρια του διαγωνισμού που δεν άρεσε στους θαυμαστές

HerNews ka

Εκλογές Τουρκία: Θρίαμβος Ερντογάν – Εκατομμύρια στις κάλπες

HerNews ka