HerNews.gr
Σχέσεις

Μicro – cheating: Ποια είναι τα σημάδια που θα αποκαλύψουν την αλήθεια;

Μicro - cheating

Τι είναι τελικά το λεγόμενο και γνωστό Μicro – cheating; Ποια είναι τα σημάδια που πρέπει να προσέξετε για να το ανιχνεύσετε στη σχέση σας;

Μicro - cheating

Το micro-cheating αποτελεί ένα φαινόμενο που έχει εισέλθει στον κόσμο των σχέσεων και αφορά τις ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν αμηχανία και αμφισβήτηση στον σύντροφο. Πρόκειται για μικρές πράξεις που δεν θεωρούνται απειλητικές για τη σχέση, όπως το flirt στα social media, το κράτημα κρυφού κινητού, το να πεις ψέματα για την επαφή με κάποιον άλλον και πολλά άλλα.

Αυτές οι πράξεις μπορούν να προκαλέσουν ανασφάλεια και αποσταθεροποίηση στη σχέση, καθώς ο σύντροφος μπορεί να αμφιβάλλει για την πίστη του άλλου. Πολλές φορές, το micro-cheating αποτελεί ένα σήμα ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση και πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Για να αντιμετωπίσετε το micro-cheating, είναι σημαντικό να ανοίξετε τις γραμμές επικοινωνίας με τον σύντροφό σας και να επισημάνετε τις πράξεις που σας ενοχλούν. Επίσης, είναι σημαντικό να αντιληφθείτε τα σημάδια του micro-cheating και να τα αντιμετωπίσετε στο παραπάνω στάδιο, προτού εξελιχθούν σε πραγματική απιστία.

Μicro – cheating: Ποια είναι τα σημάδια που θα αποκαλύψουν την αλήθεια;

Αλλά ποια είναι τα σημάδια του “micro cheating”; Μερικά από αυτά είναι η συχνή επαφή με κάποιον παλιό σύντροφο, το συνεχές κοιτάζει το προφίλ κάποιου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι συνεχείς συζητήσεις με κάποιον συνάδελφο εργασίας ή η συνεχής επαφή με κάποιον άλλον άνθρωπο.

Αν και αυτά τα παραδείγματα μπορεί να φανούν αθώα, αν ληφθούν συλλογικά και συμπεριληφθούν στην καθημερινότητα, μπορεί να δημιουργηθεί μια αίσθηση απόστασης ανάμεσα στο ζευγάρι.

Γιατί συμβιβάζεσαι με το bare minimum από αυτούς που σε ενδιαφέρουν;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο σύντροφος μου με απατά: Αυτά είναι τα σημάδια της απιστίας

Her News

Πώς να φλερτάρετε, σύμφωνα με τους ειδικούς

Her News

Εντωμεταξύ δεν σε θέλει!

Her News