HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Παντελής Τουτουντζής: “Όταν επιστρέφουμε σπίτι αφήνουμε τα κινητά μας”

Ο Παντελής Τουτουντζής άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στην κάμερα του Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή.

Ο γνωστός make up artist ζει σε ένα μεγάλο σπίτι, στη Βούλα, εμπνευσμένο από τις δεκαετίας 60-70 με θέα τη θάλασσα. Εκεί, ο Παντελής Τουτουντζής ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας δίπλα στον σύντροφό του και τα δυο τους παιδιά.

Μιλώντας για τα έπιπλα αλλά και τα vintage στοιχεία διακόσμησης ο Παντελής Τουτουντζής σχολίασε: «Το σπίτι μου είναι 70s απλά έχω βάλει μέσα μου τροπικές νότες. Είναι εμπνευσμένο από την ταινία “Ινδοκίνα” που λατρεύω».

Παντελής Τουτουντζής: «Έχω μάθει και στα παιδιά να φροντίζουν και να αγαπάνε τη φύση»

Δείχνοντας έναν καθρέπτη που ανήκε σε μπαρμπέρικο κατά τη δεκαετία του ΄60, ανέλυσε τη σημασία του. «Ο καθρέπτης μας είναι πάρα πολύ χρήσιμος, γιατί έχουμε τον εξής νόμο στο σπίτι: Μόλις επιστρέφουμε από τις δουλειές μας στο σπίτι, για να δούμε και να ευχαριστηθούμε τα παιδιά μας, αφήνουμε εδώ τα κινητά μας»

Ο Παντελής Τουτουντζής παρουσίασε και τον όμορφο κήπο του μαζί με τα αγαπημένα του φυτά, εκφράζοντας έτσι την αγάπη του για τις ομορφιές της φύσης.

«Γενικότερα με τη φύση έχω μια ιδιαίτερη μανία. Έχω μάθει και στα παιδιά να φροντίζουν τα φυτά και να τα αγαπάνε», ανέφερε στην κάμερα του Happy Day.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ναταλία Δραγούμη: «Όταν πήγε να με αγγίξει φοβήθηκα και έφυγα. Δεν το είπα στους γονείς μου»

HerNews ka

Γιώργος Λιάγκας: «Θα φύγει με το Range Rover ο Αλέξης Τσίπρας; Έπαθα σοκ»

Her News b

«Άγιος Παΐσιος»: Ρεκόρ τηλεθέασης για τη σειρά του Mega

Her News