HerNews.gr
Beauty

Selena Gomez: Υιοθέτησε το πιο girly κίτρινο μανικιούρ

Selena Gomez

Η Selena Gomez είναι γνωστή για το εκκεντρικό και μοντέρνο στυλ της, αλλά και για τα εντυπωσιακά της nail looks. Αυτή τη φορά, ακολουθώντας την τάση του φετινού καλοκαιριού, επέλεξε ένα υπέροχο παστέλ κίτρινο χρώμα στα νύχια της, που αποπνέει αισιοδοξία και ενέργεια.

Selena Gomez-γιορτινό μανικιούρ-hernews
 

Αυτή τη φορά, ακολουθώντας την τάση του φετινού καλοκαιριού, επέλεξε ένα υπέροχο παστέλ κίτρινο χρώμα στα νύχια της, που αποπνέει αισιοδοξία και ενέργεια.

Selena Gomez: Υιοθέτησε το πιο girly κίτρινο μανικιούρ

Η επιλογή του σχήματος των νυχιών της είναι επίσης αξιοσημείωτη, καθώς διατήρησε το οβάλ σχήμα, που είναι ιδανικό για την άνοιξη. Το οβάλ σχήμα των νυχιών είναι πολύ δημοφιλές αυτή τη σεζόν και δίνει έναν αέρα κομψότητας και θηλυκότητας.

Για την παστέλ κίτρινη απόχρωση των νυχιών της Selena Gomez, ο προσωπικός της nail artist επέλεξε ένα χρώμα που θα έδινε μια φρέσκια και φωτεινή εμφάνιση στα νύχια της. Μερικές παρόμοιες αποχρώσεις είναι το OPI Blinded by the Ring Light, το Essie Sunny Business και το Glossy Nail Polish της Gucci.

Αν δεν έχεις καταφέρει ακόμη να κλείσεις ραντεβού στο αγαπημένο σου nail bar, αυτά τα βερνίκια είναι η τέλεια επιλογή για να φτιάξεις μόνη σου τα νύχια σου.

Εκτός λοιπόν από το κλασσικό κόκκινο με summer vibes, οι pastel αποχρώσεις φέτος έχουν τη τιμητική τους και θα τις βλέπουμε παντού γύρω μας αφού δίνουν ένα girly και παιχνιδιάρικο ύφος.

Selena Gomez: Υιοθέτησε το πιο girly πασχαλινό μανικιούρ!

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Τόνια Σωτηροπούλου: Το εντυπωσιακό beauty look της στο Φεστιβάλ Βενετίας

HerNewskl

3 απλοί τρόποι για άμεση βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας!

HerNewskl

Bella Hadid: Άλλαξε χρώμα μαλλιών και έμειναν όλοι άφωνοι!

HerNewskl