HerNews.gr
Διεθνή

Ο Μπεν Άφλεκ μιλά για τη συγκατοίκηση με τον Ματ Ντέιμον: «Δεν θα το συνιστούσα»

Ο Μπεν Άφλεκ προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη συγκατοίκηση με τον παιδικό του φίλο και επί χρόνια συνεργάτη του, Ματ Ντέιμον.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Μπεν Άφλεκ, η συγκατοίκηση αυτή δεν ήταν πάντα εύκολη.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «The Late Late Show With James Corden», όπου και μοιράστηκε μερικές αστείες ιστορίες που έχει ζήσει με τον φίλο του.

Αρχικά, προειδοποίησε τους τηλεθεατές να μην ζήσουν ποτέ με τον Ματ Ντέιμον, δηλώνοντας ότι ενώ είναι ένας υπέροχος τύπος και σπουδαίος ηθοποιός, έχει την ικανότητα να… καθυστερεί τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των λογαριασμών, αλλά και των υποχρεώσεών του στο σπίτι. «Δεν θα το συνιστούσα», είπε αρχικά.

Ο Άφλεκ στη συνέχεια, αφηγήθηκε ένα πείραμα που δοκίμασαν ο ίδιος και ο αδελφός του, για να δουν πώς θα αντιδράσει ο Ντέιμον. Όπως είπε, σταμάτησαν να καθαρίζουν το σπίτι, περιμένοντας να δουν πόσο καιρό θα του πάρει να το καταλάβει. «Απλώς περιμέναμε να δούμε πόσο καιρό θα του πάρει να σηκωθεί και πει “Θεέ μου, είμαι καλυμμένος με σκουπίδια!”», περιγράφει.

Μετά από δύο εβδομάδες, το διαμέρισμα ήταν γεμάτο σκουπίδια και ο Ματ Ντέιβιντ περιβαλλόταν από κουτιά πίτσας, ενώ ένα παρατημένο δοχείο που είχε μέσα σούσι, ξεκίνησε να βγάζει σκουλήκια. Τότε ο Άφλεκ και ο αδερφός του εγκατέλειψαν το πείραμά τους, λέγοντας στον Ματ Ντέιμον πως «δεν μπορούν να τον ξεπεράσουν».

Κλείνοντας, ο ηθοποιός αστειεύτηκε για τη σύζυγο του Ματ Ντέιμον. «Ο Θεός να ευλογεί τη γυναίκα του, Λούσι. Υπάρχει μια θέση για σένα στον παράδεισο», δήλωσε χιουμοριστικά.

Παρά το «κουσούρι» του ηθοποιού όμως, εκείνος και ο Μπεν Άφλεκ έχουν έναν πολύ ισχυρό δεσμό, ενώ έχουν συνεργαστεί σε πολλές ταινίες.

Πρόσφατα, ο Ματ Ντέιμον μίλησε στο ET για τη φιλία τους και δήλωσε «ότι βλέπουν τον κόσμο με πραγματικά παρόμοιο τρόπο, γεγονός που καθιστά πολύ εύκολη τη συνεργασία τους».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Naomi Campbell: Κυκλοφορεί στους δρόμους των Καννών με μάσκα ομορφιάς και γυαλιά ηλίου

HerNews ka

Huda Kattan: Πρωταγωνιστεί στο τεύχος Φεβρουαρίου 2023 της Vogue Arabia που γιορτάζει τον σουρεαλισμό

HerNews ka

Εύα Καϊλή: Σήμερα εξετάζεται η έφεσή της – Αποφυλάκιση ή κράτηση;

Her News