HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θοδωρής Ρουσόπουλος: «Η Μάρα ”πλήρωσε” ότι εγώ έγινα πολιτικός και υπουργός»

Ο Κώστας Τσουρός συνάντησε τον βουλευτή της Β1′ εκλογικής περιφέρειας του βόρειου τομέα Αθηνών και εκ νέου υποψήφιο, Θοδωρή Ρουσόπουλο.

 Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος είχε μία κουβέντα εφ’ όλη της ύλης με τον Κώστα Τσουρό.

«Η γυναίκα μου έχει τρέλα με τα γλυκά, εγώ προσέχω τη διατροφή μου αλλά μαγειρεύω πάρα πολύ καλά. Όταν τα παιδιά ήταν μικρά, ρωτούσαν ”μπαμπά τι θα φάμε σήμερα;”. Φτιάχνω εδώ και 20-30 χρόνια πολύ ωραίο ψωμί, με δικό μας προζύμι». Εκτός από τη μαγειρική με χαλαρώνει πολύ να ασχολούμαι με τη γη», είπε αρχικά.

Η δημοσιογραφία και η σχέση με τον Φρέντυ Γερμανό

Αναφορικά με την δημοσιογραφία και την θέση που είχε στην ζωή του η δημοσιογραφία σχολίασε: «Η δημοσιογραφία μπήκε στη ζωή μου κυρίως, μέσα από τις εφημερίδες. Ο Φρέντυ Γερμανός δημοσίευσε στη στήλη του στην «Ελευθεροτυπία» όλα τα κείμενα μου από το 1ο  φύλλο της σχολικής μας εφημερίδας. Με τον Φρέντυ Γερμανό γίναμε φίλοι όταν δουλεύαμε αργότερα μαζί».

«Όταν δούλευα γκαρσόνι με ενοχλούσε η αγένεια,  αισθανόμουν άσχημα. Στο εστιατόριο που δούλευα έβλεπαν τηλεόραση και καθώς σέρβιρα είπα «μια μέρα εγώ θα λέω τις ειδήσεις. Στη ζωή μου έκανα όλα όσα ήθελα, στη δημοσιογραφία έμεινα 20 χρόνια», πρόσθεσε.

Μάρα Ζαχαρέα

Η γνωριμία και ο γάμος με την Μάρα Ζαχαρέα

Για την σχέση του με την σύζυγό του, Μάρα Ζαχαρέα ανέφερε: «Με την Μάρα Ζαχαρέα γνωριστήκαμε το 1989 στο ρεπορτάζ και από τότε είμαστε μαζί. Το καλοκαίρι θα κλείσουμε 34 χρόνια μαζί, δεν θα πω αν ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά. Ήταν πολύ δύσκολο που με την Μάρα ήμασταν στο ίδιο επάγγελμα της δημοσιογραφίας και δυσκολότερα όταν εγώ έγινα υπουργός. Η Μάρα ”πλήρωσε” ότι εγώ έγινα πολίτικος και υπουργός. Περάσαμε δύσκολα με την Μάρα όταν είχε βγει κομματική ανακοίνωση ότι εκείνη δεν πρέπει να εργάζεται όσο είμαι υπουργός. Είναι προς τιμήν της Μάρας που ενώ περάσαμε δύσκολα λόγω της αλλαγής επαγγέλματος μου δεν επηρεάστηκε η σχέση μας. Η Μάρα για χατίρι μου έκανε πίσω, ανέστειλε την επαγγελματική της ιδιότητα και παραιτήθηκε».

Και συμπλήρωσε: «Όταν ξαναγύρισε η Μάρα στην δημοσιογραφία άρχισε από το χαμηλότερο σκαλοπάτι. Η Μάρα Ζαχαρέα κατέστρεψε ένα μεγάλο μέρος της καριέρας της εξαιτίας της ενασχόλησης μου με την πολιτική».

«Με στεναχώρησε η ανακοίνωση για δήλωση μου από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, ήταν παράδοξη και αχρείαστη»

Καταλήγοντας στην συνέντευξή του ο Θοδωρής Ρουσόπουλος αποκάλυψε: «Έχω υποστεί 4.000 ώρες καθημερινής δυσφήμισης επί μήνες. Η λάσπη πάντα κάτι αφήνει. Δεν λύγισα καθόλου ψυχολογικά από τον πόλεμο που δέχτηκα οι φίλοι μου πίστευαν ότι κάτι έχω πάθει. Πίστευα ακράδαντα ότι θα έρθει η ηθική δικαίωση. Το κατάφερα και το ξεπέρασα. Τη βράδια που επρόκειτο να παραπεμφθώ στο ειδικό δικαστήριο δεν έμεινα να μάθω την απόφαση της ψηφίδας της βουλής, πήγα και κοιμήθηκα. Έφυγα 10 χρόνια από την πολιτική και ο κόσμος μου έλεγε όταν επέστρεψα ποσό αδικήθηκα. Δεν με εκνευρίζουν τα σημαντικά, με εκνευρίζουν τα ασήμαντα. Αγαπώ και εκτιμώ τον Κώστα Καραμανλή. Με εμπιστεύτηκε και δεν το ξεχνώ. Με στεναχώρησε η ανακοίνωση για δήλωση μου από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, ήταν παράδοξη και αχρείαστη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καλομοίρα: Η απάντηση στην Εύη Δρούτσα – «Δεν αφήνω κανέναν να πει τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω»

HerNews ka

Φάνης Μουρατίδης: «Στον δεύτερο κύκλο του “Maestro” έρχεται μια ανατροπάρα»

HerNews ka

Στέλιος Ρόκκος: «Ο Καρράς είναι χορτασμένος και δε μασάει από… Ρόκκους»

Her News