HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θανάσης Αλευράς: «Είναι φανταστικά που παίζουμε μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια»

Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz! Όσα δήλωσε ο Θανάσης Αλευράς.

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια: «Με τον Κωστή Μαραβέγια συναντηθήκαμε στην πρεμιέρα μιας ταινίας, μετά από ένα μήνα του πρότεινα  να πάμε για ποτό. Ήμουν ”γύπας”. Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής, εγώ είμαι πιο ”dark”. Κάνω υποχωρήσεις στη σχέση και ζητάω συγνώμη».

Στην σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», απόψε στις 22:40, η Μαίρη με τον Κώστα είναι σε σκληρές διαπραγματεύσεις

O Φοίβος Δεληβοριάς αποκάλυψε: «Έχουμε καταθέσει την πρόταση μας στην ΕΡΤ για την επόμενη χρονιά. Είναι απελευθερωτικό που συνεργάζομαι με τη σύζυγο μου».

Ο Θανάσης Αλευράς μίλησε για την συνεργασία του με την Ζέτα Μακρυπούλια: «Είναι φανταστικά που παίζουμε μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια, με ένα βλέμμα συνεννοούμαστε. Δεν θέλω να κάνω κάτι τηλεοπτικό, είναι κουραστικά τα γυρίσματα».

«Είμαι ανοιχτός σε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Μετά τον ερχομό του παιδιού μου έχουν αλλάξει όλα, τα πάντα μετακινούνται», δήλωσε ο Μιχάλης Σαράντης.

Η Λένα Ζευγαρά ανέφερε σε συνέντευξή της: «Κάθε φορά που τραγουδάω, μπαίνω στο ρολό και το νόημα του τραγουδιού. Συνήθως αφήνω τους άντρες στο «διαβάστηκε. Ο κόσμος καταλαβαίνει αν είσαι καλά προσωπικά, αυτή την περίοδο είμαι στα καλυτέρα μου» και παραδέχθηκε «θα ήθελα να βρίσκομαι στην κριτική επιτροπή κάποιου σόου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Βουλγαράκη: Η πρώτη αντίδραση για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη

HerNews ka

Άκης Σκέρτσος: «Η σύζυγός μου είναι αυστηρή και με “γειώνει” – Ο μεγαλύτερος φόβος μου για τον γιο μου είναι η υγεία του»

Her News b

Τραϊάνα Ανανία: «Το σχολείο ευθύνεται για πολλά ψυχολογικά μου μέχρι και σήμερα»

Her News