HerNews.gr
Beauty

Πάμελα Άντερσον: Ανανέωσε το κλασικό και πολυσυζητημένο “smokey eye” της- Δες την fresh πινελιά που πρόσθεσε

Είναι επίσημο: Ζούμε στην Πάμελα Άντερσον-εποχή. Η ακτιβίστρια και μοντέλο ήταν πάντα ένα σύμβολο λατρείας, αλλά επιτέλους αποκτά την κυρίαρχη αγάπη που της αξίζει από το TikTok μέχρι το κόκκινο χαλί.

Η τελευταία εμφάνιση της Πάμελα Άντερσον στο κόκκινο χαλί -ή σε αυτήν την περίπτωση, στο μαύρο χαλί— ήταν στην επίδειξη πασαρέλας των H&M x Mugler για την πολυαναμενόμενη συνεργασία των επωνυμιών. 

Η εκδήλωση ήταν γεμάτη αστέρια και η Chloë Sevigny, ο Charli XCX, ο Dominique Jackson και άλλοι κάθισαν στην πρώτη σειρά, φορώντας υπογραφές Mugler, όπως υπερμεγέθη μπλέιζερ και διάφανα catsuits.

Το εντυπωσιακό look της Πάμελα Άντερσον

Η Άντερσον φορούσε μια μακρυμάνικη διάφανη ολόσωμη φόρμα  που κάλυπτε τα χέρια και τα πόδια της με αστραφτερά μαύρα σχέδια. Έβαλε ένα oversized μαύρο blazer από πάνω και πρόσθεσε ένα ζευγάρι λουστρίνι, μυτερές γόβες, παρακάμπτοντας εντελώς τα κοσμήματα.

Το ντύσιμό της ήταν, με μια λέξη, εμβληματικό, αλλά το beauty look της είναι αυτό που τράβηξε πραγματικά την προσοχή. Όλα τα στοιχεία της χαρακτηριστικής “Pam glam” ήταν παρόντα – συμπεριλαμβανομένων των λεπτών φρυδιών, των nude χειλιών και του smokey eye – τα οποία ενημερώθηκαν για το 2023.
Τα φρύδια της, ενώ ήταν ακόμα λεπτά, είχαν πιο απαλό, φτερωτό βλέμμα από ό,τι στα χρόνια της ακμής της δεκαετίας του ’90 . Αντί για  πούδρα ματ, το δέρμα της είχε μια ελαφριά λάμψη για ένα φινίρισμα “cloud skin” και τα χείλη της ήταν ένα απαλό ροζ.

Η μεγαλύτερη ανανέωση, ωστόσο, ήταν το σήμα κατατεθέν της smokey eye. Το μακιγιάζ των ματιών της ήταν ακόμα σκούρο και δραματικό, απλά άλλαξε την ασημί και μαύρη χρωματική παλέτα με μια δροσερή, midnight-blue απόχρωση.

 Αυτό που έκανε το βλέμμα pop ήταν η λάμψη της μπλε σκιάς στις εσωτερικές της γωνίες και στα καπάκια της. Για να ολοκληρώσει το λουκ, η Άντερσον εγκατέλειψε το εμβληματικό της updo και άφησε τα μαλλιά της κάτω με ένα ογκώδες άνοιγμα , αποδεικνύοντας ότι δεν φοβάται να ακολουθεί τις τάσεις, ενώ παραμένει πιστή στο DNA της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιδέες για μπλε νύχια που θα σας μεταφέρουν κάπου…. τροπικά!

HerNews ka

Skin flooding: Η νέα skincare συνήθεια

Her News

Φαίη Σκορδά: To καλοκαιρινό μανικιούρ της μας θυμίζει νησί!

HerNewskl