HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πάνος Καλίδης: «Στο Survivor All Star τρώνε, είναι αφρατούληδες και παίρνουν και το βδομαδιάτικο»

Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα reality επιβίωσης είναι το Survivor All Star Game που προβάλλεται φέτος, αφού μετά τις αποκαλύψεις για τις παραβιάσεις παικτών που τρώνε και επικοινωνούν κρυφά, οι αντιδράσεις των τηλεθεατών είναι ποικίλες.

Θέση για τα φετινά ευτράπελα έχουν πάρει και παίκτες προηγούμενων σεζόν του παιχνιδιού, όπως ο Πάνος Καλίδης.

 

Ο τραγουδιστής έδωσε το «παρών» σε βραδιά απονομής βραβείων μοντέλων και influencers και οι τηλεοπτικές κάμερες, ζήτησαν από εκείνον να αφήσει το σχόλιό του, αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Πάνος Καλλίδης, ο οποίος συμμετείχε στο Survivor του 2021, είπε αρχικά με χιουμοριστική διάθεση: «Εγώ δεν είμαι influencer, είμαι απλώς… φλου! Η γυναίκα μου είναι καλή influencer, το κάνει πολύ καλά και το βλέπω στο… ταμείο!

Καμιά φορά η ζήλεια είναι ένδειξη αγάπης. Γενικά δεν είμαι ζηλιάρης, αλλά ότι με ενοχλεί το λέω. Δεν έχω ψάξει ποτέ τηλέφωνο».

Για το Survivor, ο Πάνος Καλίδης απάντησε: «Εμείς πεινάγαμε τότε. Και κάποιοι εκεί πήγαν με ντελίβερι και τρώνε καλά, δεν χάνουν κιλά, είναι αφρατούληδες και παίρνουν και το βδομαδιάτικο, εμένα με ενοχλεί αυτό».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ατάκα όλο νόημα στον αέρα της εκπομπής της μετά τη συνέντευξη Μαραντίνη

Her News b

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αποκάλυψαν εάν σκοπεύουν να αποκτήσουν τρίτο παιδί

HerNews ka

Χριστίνα Παππά: Ξέσπασε σε δάκρυα για τον γιο της – «Είναι ο τέλειος μπαμπάς και σύζυγος»

Her News