HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Beef: Παγκόσμια υστερία με τη νέα σειρά του Netflix! Γιατί δεν πρέπει να την χάσετε;

Beef: Δύο άγνωστοι που παραλίγο να τρακάρουν αρχίζουν να ξεσπάνε ο ένας τον άλλο με τα νεύρα και την οξυθημία τους να παίρνουν απροσδόκητες διαστάσεις. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Danny Cho (Yeun) είναι ένας αποτυχημένος εργολάβος με πολλά συμπλέγματα, ο οποίος έρχεται σε σύγκρουση με την Amy Lau (Wong), μια αυτοδημιούργητη επιχειρηματία με μία… φαινομενικά τέλεια ζωή.

Η κόντρα τους όμως αρχίζει να ξετυλίγεται και στην προσωπική τους ζωή, χαρίζοντας γερές δόσεις black χιούμορ και συγκινητικού δράματος.

Το σίγουρο είναι πως οι δυο τους ξέρουν πώς να σερβίρουν το πιάτο της εκδίκησης… κρύο!

Οι κριτικές για το Beef είναι διθυραμβικές αν λάβουμε υπόψη το απίθανο σκορ που κατάφερε στο Rotten Tomatoes. Συγκεκριμένα, η νέα σειρά του Netflix έχει το απίστευτο σκορ του 100% στο Rotten Tomatoes κερδίζοντας έτσι την σήμανση “Fresh” μετά από αλλεπάληλες εκπληκτικές κριτικές, η ποιότητα της σειράς είναι πλέον αδιαμφισβήτητη!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ταραχώδους πρώτης σεζόν του Beef, είναι σαφές ότι η Amy και ο Danny έχουν και οι δύο άλυτα ζητήματα. Τα καταχωνιασμένα συναισθήματά τους πηγάζουν από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων του στρες από την οικογένεια, τη δουλειά και τα χρήματα, καθώς και τις προκλήσεις και τα άδικα εμπόδια που αντιμετωπίζουν συχνά τα παιδιά μεταναστών πρώτης γενιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο ew.gr

Νεότερα Άρθρα

Harry Potter: Το πρώτο κατάστημα με αποκλειστικά προϊόντα στον κόσμο

Her News

«Spirited»: H χριστουγεννιάτικη ταινία του Ράιν Ρέινολντς είναι η ακριβότερη όλων των εποχών

Her News

Luckiest Girl Alive: Η Mila Kunis καθηλώνει στο νέο θρίλερ του Netflix

Her News