HerNews.gr
Μόδα

Espadrilles: Πώς θα τις φορέσετε την άνοιξη με τον πιο στυλάτο τρόπο;

Espadrilles

Οι espadrilles είναι παπούτσια που παραδοσιακά κατασκευάζονται με υφασμάτινο ή δερμάτινο επάνω μέρος και σόλα από φελλό ή φυτικό υλικό, όπως το jute.

Espadrilles

Συνήθως έχουν ελαφριά και αέρινη σχεδίαση, με ανοιχτή πλεξούδα στο πάνω μέρος και σόλα που συχνά φέρει λεπτομέρειες από λάστιχο ή χαρακτηριστικά κορδονάκια.

Υπάρχουν πολλά σχέδια και χρώματα που μπορείς να επιλέξεις ανάλογα με το προσωπικό σου στυλ και τις ανάγκες σου, από κλασικά μονόχρωμα έως πιο πολύχρωμα με μοτίβα και κεντήματα. Είναι ιδανικά για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εξορμήσεις, για βόλτες στην πόλη, αλλά και για τις διακοπές στην παραλία.

Espadrilles: Πώς θα τις φορέσετε την άνοιξη με τον πιο στυλάτο τρόπο;

Η επιλογή του σχεδίου εξαρτάται από το προσωπικό στυλ και τα χρώματα που συνηθίζεις να φοράς. Μπορείς να επιλέξεις ένα απλό κλασικό σχέδιο με μονόχρωμο ύφασμα και φυσικό jute στη σόλα για μία πιο minimal εμφάνιση, ή μπορείς να προτιμήσεις πιο παιχνιδιάρικα σχέδια με prints και μοτίβα για να δώσεις μια πιο δυναμική νότα στο σύνολό σου.

Επίσης, σε περίπτωση που θες να τολμήσεις κάτι πιο αποκλειστικό, υπάρχουν espadrilles με διακοσμητικά στοιχεία όπως κρόσια, λουλούδια και κρυστάλλινες πέτρες για μια πιο glam εμφάνιση.
Ακόμα, υπάρχουν και πιο μοντέρνα σχέδια με εντυπωσιακά χρώματα, ανάγλυφα μοτίβα και ασύμμετρες γραμμές που μπορούν να δώσουν μια εντελώς νέα διάσταση στο ανοιξιάτικο ντύσιμο σου.

Espadrilles

Τέλος, σημαντικό είναι να επιλέξεις espadrilles με καλή ποιότητα κατασκευής, ώστε να αντέξουν στην καθημερινή χρήση και να σου προσφέρουν άνεση και στυλ για πολλά καλοκαιρινά χρόνια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chanel Νο5 : To θρυλικό άρωμα ως ιστορική έμπνευση !

Her News b

Tomato Girl: Τι συμβολίζει αυτή η νέα τάση που κατακλύζει το TikTok

HerNews ka

Γιατί οι δείκτες των ρολογιών δείχνουν πάντα 10:10

Her News