HerNews.gr
Διεθνή

TikTok: Πατέρας κάνει πλάκα στον δίχρονο γιο του για τη σκιά του και διχάζει τους χρήστες

Viral έγινε στο TikTok ένα βίντεο που δείχνει την πλάκα που έκανε ένας πατέρας στον περίπου 2 ετών γιο του, όταν ο τελευταίος για πρώτη φορά διαπίστωσε την ύπαρξη της σκιάς του.

Το βίντεο αυτό αποτελεί ένα μικρό δείγμα μιας ευρύτερης τάσης για τα «shadow babies» βίντεο, δηλαδή, αυτά στα οποία γονείς καταγράφουν τις αντιδράσεις των παιδιών τους, όταν ανακαλύπτουν την σκιά.

Στο βίντεο φαίνεται το μικρό αγόρι τρομοκρατημένο από την παρουσία της σκιάς του, με τον πατέρα του να τον ρωτάει «τι συμβαίνει;» και να τον προσκαλεί να κοιτάξει κάτω.

Ωστόσο, το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις, με αρκετούς να κατηγορούν τον πατέρα, γιατί αντί να ηρεμήσει το παιδί το, αυτός επέμεινε να το ταράζει.

@funnybabyvideo.official so funny🤣🤣🤣 #cutebaby #lovebabies #funnymoment #shadow ♬ nhạc nền – funny moment

«Ειλικρινά πρέπει να είναι τρομακτικό για τα παιδιά», «καημένο μου παιδί, είναι τρομοκρατημένο από τη σκιά», «γιατί νιώθω τόσο άσχημα κάθε φορά που βλέπω ένα τέτοιο βίντεο;» έγραψαν ορισμένοι στα σχόλια του βίντεο.

Άλλοι, ωστόσο, υπενθύμισαν δικές τους εμπειρίες, όταν τα παιδιά τους αντιμετώπισαν για πρώτη φορά τη σκιά τους: «Ο γιος μου της επιτέθηκε πετώντας της πράγματα και ουρλιάζοντας», «πάντα θα θυμάμαι την ίδια αντίδραση της κόρης μου».

 

Νεότερα Άρθρα

Emily Ratajkowski: Έχασε απότομα κιλά μετά από τον χωρισμό της!

HerNewskl

Άντι Ρουρκ: “Έφυγε” από τη ζωή ο μπασίστας του θρυλικού συγκροτήματος «The Smiths»

Her News b

Gigi Hadid: H σπάνια φωτογραφία με την πανέμορφη κορούλα της

HerNewskl