HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Άμπερ Χερντ: Οι fans του Τζόνι Ντεπ μποϊκοτάρουν το «Aquaman 2» στο Twitter μετά την επιστροφή της

Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Άμπερ Χερντ και τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ δεν τους κόστισε μόνο χρήματα αλλά και ρόλους, αφού βρέθηκαν εκτός πολλών κινηματογραφικών παραγωγών.

Αν και η ετυμηγορία του δικαστηρίου τον δικαίωσε και χαρακτήρισε «ψευδείς και συκοφαντικούς» τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ για ενδοοικογενειακή βία, ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» όχι μόνο έχασε τον ρόλο του «Τζακ Σπάροου», αλλά παραιτήθηκε επίσης, από το franchise «Fantastic Beasts», μετά από απαίτηση της Warner Bros.

Ωστόσο, η εταιρεία παραγωγής δεν τήρησε την ίδια στάση απέναντι στην Άμπερ Χερντ, καθώς η ηθοποιός θα συμμετάσχει και στη νέα ταινία «Aquaman: The Lost Kingdom» που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2023.

«Γροθιά στο στομάχι» η επιστροφή της Άμπερ Χερντ στο «Aquaman 2»

Η συμμετοχή της αποκαλύφθηκε στο τελευταίο CinemaCon, όπου και προβλήθηκε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας. O σκηνοθέτης της ταινίας Τζέιμς Γουάν δήλωσε μέσω βίντεο στην εκδήλωση ότι η συνέχεια του Aquaman εξερευνά «όμορφους και παράξενους νέους κόσμους» με «ενδιαφέροντες νέους χαρακτήρες».

«Είναι μια περιπέτεια δράσης με μια πραγματικά πολύ διασκεδαστική αδελφική σχέση μεταξύ του ‘Αρθουρ και του Ορμ», είπε. «Kαι ενώ ο Ορμ ήταν ο κακός στην πρώτη ταινία αυτή τη φορά ο ‘Αρθουρ τον χρειάζεται», συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης.

Η επιστροφή της Άμπερ Χερντ στον ρόλο της «Mera» αποτέλεσε «γροθιά στο στομάχι» για τους θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ, οι οποίοι τόνισαν στα social media «πόσο άδικο ήταν αυτό για τον ηθοποιό».

Πιθανότατα, μερίδιο ευθύνης για την παραμονή της στο franchise του «Aquaman» να φέρει και ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Τζέισον Μομόα. Άλλωστε, ήταν εκείνος που από την αρχή της πολύκροτης δίκης, υποστήριζε σθεναρά την ηθοποιό, ενώ είχε αναφέρει επίσης, δημόσια πως η Χερντ πρέπει να παραμείνει στην παραγωγή, παρά τα νομικά ζητήματα που αντιμετώπιζε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αφού κυκλοφόρησε η είδηση της επιστροφής της Άμπερ Χερντ στον κινηματογράφο, οι θαυμαστές του σταρ κατέκλυσαν το Twitter με σχόλια δυσαρέσκειας για την παραγωγή της Warner Bros. Μάλιστα, οι περισσότεροι αναφέρουν πως δεν πρόκειται να δουν την ταινία!

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Αποθεώθηκε στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο – ΦΩΤΟ

Her News

Sky Rojo: Η Νέα Ισπανική σειρά που θα σε κάνει να κολλήσεις!!

Her News

Κωνσταντίνος Αργυρός: Σε σκηνικό βγαλμένο από ταινία για τα γυρίσματα του νέου του videoclip – Εικόνες

HerNews ka